Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Accelero do GTX580

WilkuTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

mam do specjalistow od chlodzenia pytanie.

Mianowicie musze kupic nowe chlodzenie do karty graficznej nVidia GTX580 poniewasz moje chlodzenie autora Gainward nie daje rady na np Wiedzmin 2 na ultra przy ok 60-80 fps temperatura skacze do 90 stopni c*>

Chcialym zapytac sie czy poradzi sobie z tym chlodzenie marki arctic http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/554/accelero-xtreme-iii.html?c=2182.

Czy moze polecacie cos innego w tej cenie +- 300 zl.

Z gory dzieki.

Opublikowano

Znaczy sie teraz nie mam wcale obudowy bo dopiero w nastepny poniedzialek bede mial zalmana.

Jeszcze jedno pytanko, czemu po wyjeciu wszytkiego z starej obudowy stracilem WIFI. Zawsze mialem a jak juz nie ma obudozy to stracilem wifi.

W panelu sterowania pisze ze jest adapter a przy nim taki czerwony krzyrzyk.

Opublikowano

Zalman Z11 Plus

sorrki za offtop ale jakie chłodzenie cpu masz? bo ja chciałbym do niej upchać corsair h100 ale nie wiem czy się zmieści .

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Odpowie mi ktos na pytanie? WiFi przestalo mi dzialac jak tylko wyjolm wszystko z obudowy, w cwntrum sieci pisze ze jest wireless adapter i przy niem jest taki krzyrzyk, niby dziala bo nie jest siwy ale jest ten krzyrzyk i tak jak by go wcale nie bylo.

Opublikowano

Odpowie mi ktos na pytanie? WiFi przestalo mi dzialac jak tylko wyjolm wszystko z obudowy, w cwntrum sieci pisze ze jest wireless adapter i przy niem jest taki krzyrzyk, niby dziala bo nie jest siwy ale jest ten krzyrzyk i tak jak by go wcale nie bylo.

albo coś takiego

http://allegro.pl/arctic-accelero-hybrid-hybrydowe-chlodzenie-new-i2826034200.html

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...