Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hamachi Mi Padło? Xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc...

Grałem sobie i nagle wszyscy na Hamachi zrobili mi się żółci... Jeszcze chwilę grałem, a potem coś mi wyskoczyło że mimo że jestem połączony z serwerem Hamachi coś tam coś tam nie pamiętam i zrobiło mi offline... Teraz jak włączyłem znowu chwile mi łączy, a potem : ,,Nie można ustawić twoją automatyczną konfigurację proxy". O co chodzi ? Chciałbym wbić do gry, właśnie ślub miałem brać xD. Dodam, iż używam Hamachi starej wersji, 1.0.3.0, gdyż te nowsze niebieskie mi szwankują... Zresztą tam teraz tak samo, sprawdziłem. Potem wyskoczyło mi, że serwer hamachi otrzymuje teraz zbyt wiele połączeń.... I tak z 20 min mnie łączy, bo miało połączyć gdy tylko zwolni się miejsce. O co chodzi? Polecą *5, hurtowo... Raczej na forum tego nie było.

#Edit...

Długo to pisałem i nie widziałem podobnego wątku. Przepraszam :O

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Nie działa ;)

@ 2x DOWN konan racja xD

@ Marian

Napisałem przecież że długo pisałem i nie zauważyłem poprzedniego wątku... sorry, więcej to się nie powtórzy -.-

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jest tak jak było 2 miechy temu ;/ masz serwa postawionego, hamachi się jebie i po 1h/2 się włącza, tyle ze teraz chyba to jest lżejsze :P

@edit i oby nie było takiego spamu jak wtedy... (i Mou znowu miałby kidmode D: a tego nie chcemy)

modxp7oj4.jpgPozdro dla wszystkich Modków ^^
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...