Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] typ 59

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanko skąd go wziąsc? kiedys byl premium ale wycofali ale takie pytanie mi się teraz nasuwa, na stronce jest napisane, ze t czolg prezent, za co mozna go dostac?

Opublikowano

można go braŚĆ ze strony jako podarunek (zakupić) i obdarować przyjaciela lub siebie samego. raz na jakiś czas jest dostępny z różnych okazji (praktycznie co 2-3miesiące się pojawia według mnie)

Opublikowano

To co pisze kolega wyżej to prawda. Wargaming rzekł, że będzie go wystawiał na bardzo ważne okazje, więc wypatruj go na święta w sklepie :)

Opublikowano

Jest on w drzewku więc nie wiem jak oni to zrobią :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Po ostatnim release WG dał jasny komunikat, że Typ 59 nie będzie już więcej dostępny.

Z drugiej strony po co daliby mu znowu buffa tak jak w ostatnim patchu? :) Cóż... jeśli nie wyjdzie najpóźniej do stycznia to raczej bym już na niego nie liczył do czasu wejścia Chińskich.

Opublikowano

Jest on w drzewku więc nie wiem jak oni to zrobią :D

w drzewku go nie ma, sa tam inne typy 59, ten premium jest podany ze to czolg premium i juz go nie bedzie za gold

Po ostatnim release WG dał jasny komunikat, że Typ 59 nie będzie już więcej dostępny.

Z drugiej strony po co daliby mu znowu buffa tak jak w ostatnim patchu? :) Cóż... jeśli nie wyjdzie najpóźniej do stycznia to raczej bym już na niego nie liczył do czasu wejścia Chińskich.

to on dostał buffa? widziałem ze dzialo dostało +30dmg i penetracji o 6-10pkt? ale wedlug mnie dostal nerfa bo stracil na szybkostrzelnosci (jakies 0,7sek. wolniej) a w zwarciu jak dla mnie to to sie liczy (w zwarciu latwo sie celuje w weakspoty)

Opublikowano

Czołg był z byt dobry i dlatego zablokowali go z możliwości kupna choć czasem na niektórych wydarzeniach można go nabyć w sklepie z prezentami.

Opublikowano

osobiscie tez na niego poluje ale puki co pojawil sie KW-5 ... wiec pozostaje cierpliwie czekac

Jednak prawdą jest ze w odpowiednich rekach potrafił roz*** pol teamu wiem bo pol klanu go ma .. :(

ja puki co tą luke uzupelniam T44 moim jedynym medem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...