Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady

Alladyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie dzielcie się rożnymi (wszystkimi jakie możecie dać) poradami np.:latanie które chyba nazywa się k style i jak najłatwiej się go nauczyć,który rodzaj bronie jest najlepszy i tak dalej i tak dalej...

Opublikowano

nie mogłeś poprostu napisać że grasz od niedawna i chiałyś sie czegoś nauczyc ...

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

Opublikowano

No a wy juz mordy drzecie :P od tego jest moderator lub admin zeby trzymac porzadek.

/ nie odpowiadam za bledy w pismie.

Nie odpowiadam za błędy w piśmie!!!

Opublikowano

Tak to prawda że jak narazie mało rozumiem.Ale napisałem tak żeby nie było to tylko dla mnie.A teraz proszę żeby pisać na temat a nie narzekać. ^_^

EDIT:Co miało znaczyć "Chyba pomyliłeś forum...".Jak pierwszy raz tu weszłem myślałem że to forum o hakach itd.a tutaj widzę połowę forum w których ludzie przychodzą z problemami np.:nie wchodzi mi WoW.

Opublikowano

Ale bronie dla k stylerów to strzelba a jak o najlepszą do te ckm spowalnia gracza bronie najwięcej damage ale maja na - poruszanie się nie łatwo trafić a tak to łatwiej strzelba są 3.Najtrudniej nauczyć sie k styl ze względu na techniki walki chodzi o to że naciska sie dużo przycisków np ss czyli masz 2 strzelby i porostu zmieniasz z 1 broni na 2 a o broń jak umiesz dobrze celować jak ktoś robi uniki tz k styler przed nauka naucz sie dobrze robić uniki (2x w) później naucz się celować i zaczynaj od walki mieczem a później bronią a jak chcesz maszynową ckm to najlepsze i poczytaj o e styl bo k styl morze okazać sie dla ciebie zbyt trudny

• Dodaj nową pozycję...