Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Nano-Craft [MODY][Thaum Craft 3][Twilight Forest][Dedyk]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo1cz.png

info2y.png

Adres ip serwera: 46.105.133.124

Adres ip TeamSpeaka: 46.105.133.124 (narazie nie działa)

Rodzaj serwera: FreeBuild+Modyfikacje

Sloty[: 30

Potwory: tak

Zwierzęta: tak

PVP: Przez pierwszy dzien serwera off a następnie zostanie włączony

Premka: nie

WhiteList: Będzie na OPEN-BETA Prawdopodobnie jutro

Piekło: oczywiście włączone

mods2s.png

xxxqc.png

adms2.png

adminskf.png

Download paczki: Podany osobom biorącym udział w OPEN-BETA serwera

Skan paczki: Podany zostanie przy udostępnieniu paczki

Wzór zapisu na OPEN-BETA

Nick:

Czy znasz w/w mody:

W jakim stopniu znasz w/w mody:

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz powinno być dobrze przepraszam za to a co do modów to zapewne będą więcej oraz są dodatki do modów Przepraszam zapomniałem dopisać do modów +dodatki Aktualnie szukamy modów które będą miłe dla oka i dla rozgrywki prowadzonej na serwerze

Aktualnie miała być akcja że my siedzimy na Team-Speaku i gadamy sobie lecz ts zrobił nam psikusa i nie działa

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Nick: RiPul

Czy znasz w/w mody: większość

W jakim stopniu znasz w/w mody: wszystkie te, które mi są znane, ogarniam w stopniu dobrym

Opublikowano

zapraszam na dodawanie mnie na skype v4get4up pogadamy sobię niestety z przyczyny (zjeb hosting) nie pogadamy na ts przepraszam :-(

Zachęcam do pisania podań na open-beta podania zostaną zweryfikowane dnia jutrzejszego jak cały team będzie

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Serwer dla zysku O_O. Myślałem że serwery robi się dla przyjemności, dla graczy. Dla każdego poprostu ważne są pieniądze.

Opublikowano

Serwer dla zysku O_O. Myślałem że serwery robi się dla przyjemności, dla graczy. Dla każdego poprostu ważne są pieniądze.

Sloty Slotami ale zysk to zarabianie na serwerze. A zysk to nie jest kasa przeznaczona na serwer. Zysk to kasa przeznaczona na co się chce

Przepraszam bardzo mógłbym z tobą (panem) porozmawiać na skype v4get4up gdyż nie wiem o co ci (panu) chodzi

Tak mniej więcej za ile dni maksymalnie będzie?

Serwer będzie maksymalnie za 2-3 dni gdyż musimy przetestować wszystkie możliwości np grifing czy bugi

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Nick: GodFather

Czy znasz w/w mody: Tak

W jakim stopniu znasz w/w mody: Wszystkie znam bardzo dobrze, oprocz ThaumCraft, który znam w ~60-70%.

Untitled.png

Opublikowano

Dziękuje za tyle zgłoszeń i zachęcam do pisania dalszych

Jutro w godzinach po południowych lub wieczornych postaram się napisać tutaj do osób wybranych :-) dziękuje i pozdrawiam

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

chciałbym się zapytać , czy to wszystkie mody jakie bendą czy zamierzacie jeszcze parę dodać ?

Oczywiście jeżeli mody będą fajnie umilały rozgrywkę to owszem dodamy nowe mody jak narazie to prawie pełna lista modów gdyż mamy dzisiaj w planach prawdopodobnie małą aktualizacje modów :-) lecz oczywiście do tych modów zostają dodane dodatki bez obaw :-)

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...