Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fail

Kudlacz545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie mi sie paczuje gra i włącza bez problemu. Niestety odkąd wprowadzili te nowe pety aktualizacja sie pobrała i za każdym uruchomieniem instaluje. 15 min musze czekać zanim dokończy sie instalacja. Jeżeli macie jakieś propozycje co z tym zrobić to byłbym wdzięczny. Nie jest to problem wagi państwowej więc proszę go po rozwiązaniu usunąć. I nie wiem czy to przez to, ale zamiast chińskich znaczków mam kwadraciki. Raz na 20 - 15 uruchomień otwiera się normalnie tzn polsko - chiński język. Jest to strasznie denerwujące, nasiliło się po nowym paczu.

Opublikowano

Normalnie mi sie paczuje gra i włącza bez problemu. Niestety odkąd wprowadzili te nowe pety aktualizacja sie pobrała i za każdym uruchomieniem instaluje. 15 min musze czekać zanim dokończy sie instalacja. Jeżeli macie jakieś propozycje co z tym zrobić to byłbym wdzięczny. Nie jest to problem wagi państwowej więc proszę go po rozwiązaniu usunąć. I nie wiem czy to przez to, ale zamiast chińskich znaczków mam kwadraciki. Raz na 20 - 15 uruchomień otwiera się normalnie tzn polsko - chiński język. Jest to strasznie denerwujące, nasiliło się po nowym paczu.

Odpalaj przez DBO.exe w cliencie i powinno być okej ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Odpalałem, ale kwadraciki nadal są. To jedynie rozwiązuje tą instalację.

Nigdy takiego przypadku nie miałem, chyba jedyny sposób to reinstall albo gra na English patchu.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Pewnie win7 co ?

Też mam podobny problem z kwadratami a raczej miałem.

Ja rodzę sobie z tym tak że zaraz po uruchomieniu komputera odpalam DBO ( NIC poza DBO ) i mam chińskie krzaczki.

Jeśli zrobię inaczej np zaraz po odpaleniu kompa odpalę przeglądarkę a potem DBO to mam kwadraty :/ czemu ? nie wiem

Więc zawsze po uruchomieniu komputera uruchamiaj DBO jako pierwsze, najlepiej przez DBO.exe i zawsze jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...