Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Gra Sie zacina

rower123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z combatem bo mi sie zacina nie wiem czemu komputer mam dobry amd fx 4 x 3.6 8gb ram karta gtx 550ti,windows 7 64bit swiezo po formacie dosc bardzo sie zacina nie wiem czemu sterowniki i directx wszystko najnowsze probowalem z starszymi sterownikami ale tez nic,jakies pare miesiecy temu combat mi bez problemu chodzil a o co teraz chodzi to nie mam pojecia predkosc neta 8mbs prosze o pomoc z gory dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko wy mówicie przy gameboosterze a to całe gówno pomaga wyłącz zaporę ja muszę wyłączać jak gram bo niesamowite mam lagi

Opublikowano

Wszystko wy mówicie przy gameboosterze a to całe gówno pomaga wyłącz zaporę ja muszę wyłączać jak gram bo niesamowite mam lagi

GB nie pomoże każdemu ale pewnej części na pewno. :)

@Top Przeczyść komputer CCleanerem, wyłącz firewall'a i antyvirusa oraz niepotrzebne programy typu gg czy skype.

Opublikowano

Wszystkie podzespoły są zainstalowane? Spróbuj uruchomić CA przy Gameboosterze.

Tak raczej sa wszystkie zainstalowane sprobowalem z Gameboosterem ale nic nie pomoglo

Nie pomoglo

GB nie pomoże każdemu ale pewnej części na pewno. :)

@Top Przeczyść komputer CCleanerem, wyłącz firewall'a i antyvirusa oraz niepotrzebne programy typu gg czy skype.

jestem po formacie przeczyscilem powylaczalem wszystko antyvirusa nie mam i dalej nie pomoglo

i zapomnialem dodac ze nfs the run bez problemu chodzi i sie nie zacina wiec nie wiem o co chodzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Laptopa masz? Też tak miałem. Przedmuchałem go troche tu i tak sprężonym i pomogło. Jeśli stacojnarny to samo zrób. Komputer po roku już jest bardzo zakurzony. Wentylator szczególnie, więc tam się najbardziej zajmij.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...