Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Gry Polecacie na ten PC?

RealSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie Gry Polecacie na ten PC ?

Mój PC:

System: Windows Xp

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400 + 2.30 GHz (2 rdzeniowy 2.3 GHz)

RAM 3 GB RAM DDR2

Karta Graficzna : NVIDIA GeForce GT 220 1 GB

Gry żeby w miare działały, ale żeby wgl. nie lagowały !

Opublikowano

Żeby nie lagowały... tzn. że mają być przez neta? Lagowaniem nazywamy problemy z łączem internetowym w grach, w połączeniu z serwerami itp. A jeśli chodzi Ci zaś o FPS (klatki wyświetlane na sekundę) to mogę polecić parę tytułów:

Gothic, Gothic II + NK, Gothic III, Neverwinter Nights 1 i 2, CoD: MW i MW2, Medal of Honor Airborne, Assassin's Creed I i może II poleci :> STALKER Cień Czarnobyla. Myślę, że się nagrasz.

A na przyszłość, to jest temat do takich spraw:

http://www.mpcforum.pl/topic/554901-panie-doktorze-jakie-lekarstwo-bedzie-mi-dane-temat-od-poszukiwan-gier/

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Pisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/554901-panie-doktorze-jakie-lekarstwo-bedzie-mi-dane-temat-od-poszukiwan-gier/

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...