Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Promocja (wyprzedaż) champów

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile dni trwają wyprzedaże championów (taka jak ta z syndrą, ahri i soną). Nie chodzi mi o to że ta obecna do jutra tylko ogólnie. I są jakieś nieoficjalne informacje dotyczące kolejnej wyprzedaży tak jak rotacji?

Opublikowano

Rotacje są na koreańskiej stronie lola dzień przed pojawieniem się na serwerach np. polskiego ,gdyż tam jest inny czas ( rotacje godzine przed/po 20 są w temacie "Rotacje " w dziale league of legends na mpc forum ) , a co do wyprzedaży to nie ma wcześniejszych zapowiedzi . Każda z nich trwa 3 dni co jest napisane w każdym temacie ukazującym tą wyprzedaż na stronie lola.

@EDIT

Przepraszam za połowe postaa , nie doczytałem pytania ;) .

21515.jpg

Gość Menesterowy
Opublikowano

Właściwie, to każda przecena trwa dokładnie 4 lub 5 dni, w zależności kiedy pracownik ją 'zdejmie'.

Nie raz można spotkać się z dwiema przecenami na raz, najczęściej w dniach takich jak Wtorek oraz Piątek (Dni pojawiania się kolejnych przecen).

Opublikowano

Wiem, że one się nie ,,zazębiają'' tylko chodzi mi o to czy jest jakaś wcześniejsza nieoficjalna zapowiedź (tak samo jak rotacje już są na stronach podane w poniedziałek). Już wiem że nie :). A co do tego czasu trwania to 3, 4 czy 5 dni?

Gość Menesterowy
Opublikowano

Zależy.

Raz promocja trwa równo trzy dni (Od wtorku do piątku, czyli nowej, następnej promocji), jednakże czasami stara promocja jeszcze trochę trwa i jest jakby połączona z tą nowszą.

Opublikowano

Promocje trwają od trzech dni.

Tylko Riot wie jakie będą następne przeceny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...