Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Która broń lepsza?

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się którą broń kupić.

Destrukcyjny dupleks dylana czy uber plecodrapa.

Tą drugą bronią grałem, ale tą pierwszą nie.

Która broń jest lepsza?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Jaką brać drugą broń na gunnera.

Kupie sobie jakąś broń na krótki dystans, bazooke, ale jest jeszcze jedno wolne miejsce.

Karabinami na daleki zasięg na gunnerze nie lubie grać.

Więc co polecacie brać?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Kupuj plecodrapa, dd jest cińki ;x

Śnieżarka jest nawet dobra +ma zajefajny efekt-spowalnia przeciwnika i ośnieża ziemię :D

Dobre i ciekawe ;>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Laser to chyba jedyna broń, która jest dobra oprócz uber/super, niektórzy nawet twierdzą, że OP. Jeżeli już to sprawdza się na krótki dystans, na daleki jak wspomniałem MCS, wchodzą ładne krytyki. Śnieżarka to krótko mówiąc syf, żeby zabić z tego czegoś trzeba być bardzo blisko przeciwnika, w dodatku celowanie tym ustrojstwem to koszmar.

Opublikowano

Mam jeszcze kilka pytań.

Czy Panzerniszczyciel 39 na komandosie jest dobry na wrogów? Przeciwko pojazdom jest dobry, ale czy sprawdza się przeciwko ludziom?

I jeszcze jedno. Jak kupować te ulepszenia w warsztacie. Ostatnio udało mi się kupić zwiększony magazynek do snajperki, ale teraz nic nie mogę kupić, nie wiem gdzie to znaleźć. Za fundsy wiem gdzie wejść żeby to kupić, ale za VP nie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tak, jest dobry. Na YT jest masa filmików, sam możesz ocenić czy ta broń ci pasuje. Ma długi czas przeładowania ale jak masz dobrego aima z pitola to spokojnie można dobijać. Mogę się mylić ale wydaje mi się, że nie da się już kupić ich za VP, była taka możliwość w kliencie w głównym oknie postaci. Co do przydatności tych ulepszeń co jedynym opłacalnym jest dodatkowa ilość naboi, reszta nieodczuwalna. Dodaje po 1% celności...

Opublikowano

Chyba sobie kupie tego Panzerniszczyciela. Kupie sobie zwiększenie magazynku i będe mieć 2 zamiast 1, a wtedy poradze sobie z wrogiem.

Dzięki za odpowiedzi.

Temat do zamknięcia.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...