Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

texoh12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TenisGames

Opis:

Gra skierowana jest dla fanów tenisa zimnego.

W grze kierujemy swoim zawodnikiem, trenując powiększamy swoje statystyki poprzez aktywność w grze zyskujemy klucze(gold,silver,brown) możemy je wymienić na cenne um, kasę itp rzeczy !

Podczas treningu możemy otrzymać karty a gdy uzbieramy całą talię kary w ten czas zabieramy się za pojedynki aby zyskać kasę, um oraz bony za wygraną, karty możemy też wymieniać ;)

W grze dostępne są "Aukcje TG" możemy brać w nich udział, administracja ustala wysokość nagrody oraz czym licytujemy - możemy licytować się o 1 000 UM licytując np. bonami :)

Aby zarobić trochę więcej pieniędzy dołączamy do Mini Turniejów, gdy graczy będzie pełny stan turniej zostanie rozpoczęty pamiętaj ,że wynagrodzenie = rozbudowa kortu.

Aby wygrać Turnieje Wielkoszlemowe najpierw musimy sparingować się z graczami aby zdobywać pkt do rankingu ATP gdy nadejdą dni rozpoczęcia turniejów najlepszych 32 graczy zostaje dołączonych do turnieju i staję przed szansą jego wygrania !

Zapraszam wszystkich do gry gdyż większa ilość graczy = większy fan z gry oraz większa rywalizacja :)

Link:

tenisgames.pl

Opublikowano

Bardzo fajna gra. Moim zdaniem ciężko połapać się w nawigacji czyli menu, ale ważne, że przyjemnie się gra, dzięki ubogiej grafice tzn. bez nie potrzebnych bajerów.

...

Opublikowano

Twoja gra czy znaleziona na necie? Ogólnie przetestuje ;)

Jeżeli twoja - pisana od zera? Ktoś Ci pomagał?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Start gry odbył się 23 grudnia. Gra jest naprawdę bardzo fajna i przyjemna :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Już wchodzę i luknę czy fajna :) zaraz dam edita i napisze.

Najpierw napisze że ciężko ogarnąć Menu itd :D więc jeszcze napisze co sądzę o grze.

Dodam też że nie widziałem nigdzie szybciej rejestracji xD

Nawet fajna gra i wielki + że sam od 0 napisałeś :P szkoda że ja nie wpadłem na pomysł z tą tematyką :D ale mam dużo pomysłów tylko czasu brak.

Polecam.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...