Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[->1.4.6<-] [100 slotów] [Wojny Gildi] [Autorskie Pluginy] [Nowe Dropy] ✯✯✯ Games-Craft.pl✯✯✯ REKRUTACJA !

GC1551

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

No-Premium Survival IP: Games-Craft.pl:1551
No-Premium Prison IP: Games-Craft.pl
TeamSpeak 3 IP: Games-Craft.pl

Opublikowano

IP games-craft.pl:1551

Opublikowano

Opublikowano

Pro serwer zapraszam Administracja miła ,często eventy zawsze można wygrać magnata czyli vipa

IP:Games-Craft.pl:1551

Lub jak chcesz się poczuć jako więzień

Games-Craft.pl

ZAPRASZAM

Adam2277

Opublikowano

Świeży serwer, który zapowiada się rewelacyjnie. Super spawn, daleko linia PvP, miła atmosfera i jeszcze frytki do tego. POLECAM!

Opublikowano

Serwer zarabisty. Administracja ogarnieta, częste eventy, spoko gracze. Ja od początku serwera nie miałem najmniejszego laga. Uważam, że możliwość założenia frakcji ma tylko magnat za świetny pomysł. Dzięki temu na serwerze nie ma jednoosobowych gildii, ale kilka potężnych. Podoba mi się także fakt, że można wysadzac cudze bazy (omijając to, że razem z kolegami musieliśmy się przenosić już 3x). Jedyny minus to mała ilość graczy.

serdecznie zapraszam,

Zarghor

jLRw2A6.png

Opublikowano

Chciałbym zaproponować wgranie pluginu Heroes na serwer - tak jak Shiro. Myślę, że bardzo urozmaiciło by to wojny pomiędzy frakcjami, jak i pojedynki graczy. Najlepiej, aby powstały klasy (skille do pvp) oraz profesję (alchemik - potki, kowal - enchant), czy coś w tym rodzaju. Profesję podzieliły by członków gildii na poszczególne stanowiska. Także, niektóre frakcje były by zmuszone rekrutowac graczy, o odmiennych profesjach, dzięki czemu powstało by kilka potężnych gildii.

jLRw2A6.png

Opublikowano

Serwer prison IP games-craft.pl

Opublikowano

do jest ip ts

oraz serwera Prison

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Link do forum.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...