Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Full Metal Rammus za darmo na IEM Katowice!

王SeleX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

classic_eventbrite_pl-teaser-cyberjpg_67d8fbecbd7c27def77532ec27364dfa.jpg

Wszyscy uczestnicy IEM Katowice powinni ucieszyć się, że na miejscu będą na nich czekać darmowe skórki Full Metal Rammus. Dla przypomnienia impreza odbywa się w Katowickim spodku w weekend 18-20 stycznia.

Jeśli chcecie wiedzieć co należy zrobić by otrzymać skórkę zajrzyjcie do rozszerzenia wpisu.

Aby zdobyć skórkę postępuj według tych kroków:

• Zarejestruj swój udział w wydarzeniu Imtel Extreme Masters Katowice na stronie www.iemkatowice.eventbrite.com
  • Podaj swoje imię, nazwisko i adres e-mail
  • Wydrukuj kupon, który zostanie wysłany na Twój adres e-mail
  • Odbierz skina Full Metal Rammus podczas imprezy Intel Extreme Masters w Katowicach
  • Każda osoba może odebrać tylko jednego skina.

IEM-puchar-500px.jpg?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=430&width=700

Opublikowano

wezcie jeden dla mnie, na pewno nie pozalujecie

ja chyba jade a nie chce rammusa to Ci dam ;], mam nadzieje ze nie strace tam czasu

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Z Białegostoku nie chce mi się jechać do Katowic po skina do Rammusa :D Taniej wyszło by go po prostu kupić

Jeśli Komuś Full Metal Rammus nie potrzebny to może mi podarować :D

Opublikowano

Jak ktos moze to niech wezmie jednego dla mnie bo z gdynia troche daleko :(

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

O kurcze ;) Mi drożej wyjdzie dojazd ;P Kto jedzie a mu rammus nie odpowiada lub ma tego skina to może mi dać :PNa pewno nie pożałujecie :P

Opublikowano

Ja z rzeszowa mam blisko to może wpadnę ;) A tak przyokazji , to co się tam będzie odbywać ? Nie jestem ogarnięty ;p Prawdopodobnie jakieś zawody wygórowanych drużyn ,nieprawdaż ?

21515.jpg

Opublikowano

Mam pytanie. Jesli są takie zawody itp. to da rade zoobaczyc dane picki/bany nie oglądając streama? bo chcialbymm zobaczyc sobie bany i picki z roznych turniejow.

Opublikowano

Zbieram Ekipę z Wrocławia na wspólny wyjazd autokarem ludzi chętnych zapraszam na PRIVATE

Opublikowano

Tam sie nie jedzie po skina tylko zeby zobaczyc turniej na żywo .

jak ktos bedzie miał zbytecznego skina to przyjme go w dobre rece.

Opublikowano

Już lece z zakopanego :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...