Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blog MPCForum

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego ktoś bezlitośnie i chamsko usuwa moje zajebiste wpisy na blogach?

Zawierają one głównie filmiki...

Widzę wiele filmików w blogach, dlaczego więc zawsze tylko moje są usuwane?

Opublikowano

Raportuję tyle ile moge. Masz od tego tablice filmów.

Blogi to nie youtube. Dopóki jestem na tym forum będe raportował wszystkie spamerskie blogi.

Opublikowano

Moim zdaniem blog właśnie jest od tego by publikować treści jakie się chce, łącznie z filmikami.

To jedyne miejsce na forum na którym według mnie powinno się na takie coś pozwalać,

jeżeli w wyniku chamstwa wrodzonego ktoś nie potrafi zaakceptować tak jak ty przeznaczenia tej zakładki forum,

to niech jej nie odwiedza.

Podburzasz w ten sposób społeczeństwo, robisz sobie wrogów...

Jesteś taki regulaminowy to się zatrudnij jako donosiciel w policji i tam wkurzaj ludzi,

a nie wpierdzielasz nos tam gdzie nie powinieneś.

Jestem pewny że większości blogowiczów to w ogóle nie przeszkadza,

dodatkowo spośród tych przykładów:

Nie użyjesz niniejszego bloga do zamieszczania materiałów nieprawdziwych i/lub zniesławiających, niedokładnych, obscenicznych, szerzących nienawiść, poruszających orientacje seksualną, naruszających prywatność, nadużyć, wulgaryzmów, przekleństw, gróźb lub innych treści niezgodnych z prawem.

Podaj mi chociaż jeden do którego zalicza się let's play z Minecrafta, albo poradnik z Minecrafta.

Na tablicę filmów wielokrotnie wewalałem swoje produkcje,

lecz nie jestem chyba "niewystarczająco" ciekawy bym miał zaszczyt coś swojego tam ujrzeć,

bo natychmiast to usuwano.

Raport służy chyba do zgłaszania treści nieregulaminowych, a nie treści które się tobie nie podobają, albo przeszkadzają.

Opublikowano

Ja tak samo raportuje blogi, które zawierają same filmy, ponieważ jest to reklama swoich filmów na YouTube. Tak jak to powiedział mój przedmówca, od tego jest zakładka

vp1st7.jpg

Według mnie powinien się pojawić w regulaminie blogów wpis, że nie wstawiamy let's play'ów do bloga.

Tyle ode mnie. Pozdrawiam.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

WTF?

Wstawiłem zwykły filmik, żeby sobie ludzie pooglądali,

a ty mi wymyślasz reklamę swojego konta ;D

Może za razem wymyślisz darmowe promowanie YouTube,

a jak YouTube, to zaraz Google, a jak Google,

to wszystkie strony jakie się w wyszukiwarce Google znajdują ...

No człowieku, opamiętaj się ^^

Opublikowano

Jesteś na forum - akceptujesz regulamin albo wypad. W dodatku, co mi szkodzi mieć kreatyna za wroga.

Na tablicy filmów możesz mieć dwa odcinki lets play. Od razu po zaakceptowaniu powstaje temat do dyskusji, gdzie możesz opisywać swoje przezajebiste dokonania z minecradta. Ty poprostu chcesz się lepiej zareklamować. I tak mam z tym problem bo Twoje spamerskie blogi blokują inne. I jeśli są usuwane przez gm to znaczy ze maja takie samo zdanie jak ja. Amen

Opublikowano

Pewnie jesteś w szkole klasową ciotą, i teraz się mścisz, no ale cóż,

nie kłuć się z głupszym bo sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem .

Widzę że mimo iż masz już 16-stkę, to natura gimbusa wciąż tkwi w krwi ;p

Opublikowano

Jestem za panem Suavek. Co Wam to kurde przeszkaza? Na tych blogach nic się nie dzieje. 1 blog na tydzień się pojawi. Opamiętajcie się, filmiki są fajne i nie rozumiem dlaczego je usuwacie...

skpUo.png

Opublikowano

Pewnie jesteś w szkole klasową ciotą, i teraz się mścisz, no ale cóż,

nie kłuć się z głupszym bo sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem .

Widzę że mimo iż masz już 16-stkę, to natura gimbusa wciąż tkwi w krwi ;p

Panie "dorosły" - *kłócić się* jak już.

Nie wiem po czym wnioskujesz, że jestem klasową ciotą. To zapewne ty jesteś rozpieszczony. MPC daje wam najlepszą reklame, zarówno dla youtuberów (system filmów i komentowaia) jak i twórców serwerów. Ale - daj palec, będą chcieli całą ręke Podaj jakieś dwa argumety przemawiające za tym, że blogi to miejsce na reklamowanie się.

@up

Od wszystkiego są odpowiednie działy, więc niech nie mówi, że nie ma gdzie tego wrzucać.

@EDIT

nie chce mi się spinać, święta są. To tylko moje zdanie, poczekajmy na kogoś wyżej ustalonego. Jbc - pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...