Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wybór kolejnego perma

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na perma:XM8 M416CQB M6A2-SRT G18cobra UMP45 P90TR Scorpion Evo Av1 TPG-1PRO PP19 Mod MP7 Mod

G36 Valkyrie i teraz moje pytanie co do wyboru

M4a1 desert warrior

XK-8Tatical

Famas G2

Mp5 mod przerobić na mark 2

AK47 Gold Planed

AUG-A3

Proszę doradzić co byście wybrali i opiszcie jak się tym i tym gra bo coś muszę wybrać do kolekcji myślałem nad M4Super90 ale nie podchodzą mi SG

Najbardziej myślę nad XK8 MP5 Mod i M4a1 Desert Warrior

Opublikowano

Osobiście wybrałbym M4A1 DW, uwielbiam tą broń, mam wersję za GP na perma i nawet ona jest lepsza niż niejedna broń za NX.

Opublikowano

Oczywiście fajna i stara M4A1 zarąbista broń tak jak @UP lepsza niż nie jedna broń za NX/GP

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No tak tak wiem wiem no to z tego 2x bronie MP5 Mod Mark 2 i M4a1 desert tylko teraz niedługo może wyjść odpowiednik za gp i co 2x takie same bronie?

Opublikowano

Jeśli nauczył byś się grać AUG-A3 to na prawdę potrafi to być niezła broń ale i tak najlepszym wyborem będzie M4A1 DW, łatwa broń do ogarnięcia :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...