Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gangplank Runy pod AD czy Crits

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FULL RUNY POD AD

FULL RUNY POD Critical Chance

widziałem critical Gp i przekonało mnie do niego ale nie wiem czy budować pod Obrażenia Krytyczne czy Szanse na Trafienie krytyczne

Opublikowano

GP pod kryta jesteś nastawiony na late-game gdzie masz już około 75%, w temfighcie byle kto Cię zfocusuje a ty nawet nie zdążysz uderzyć, lepiej Offtank

Opublikowano

cryta 70% reszta AD i ludzi na niecałe 2 strzały sćiagałem wychodząc z statamy 20+/5-10

Opublikowano

Crit gp jest OP, lecz jak piszą na wyższych lvl dostaniesz szybko focusa. A tak, to tylko i wyłącznie Offtank

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Jak grasz na eune to bez problemu mozesz grac normale critgp bo tam nikt nie pomysli aby ci dac wyczerpanie i cie sfocusowac ;P tak to tylko i wylacznie off tank

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...