Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Cały dzień siedzę nad hakami na ems i wyrwałem już 5 banów. Pierwsze 2 dostałem używając BGM + dEMI + NDS + Instant drop + Super Tubi używając przy tym skille, attakując nie wyczytałem że nie wolno używać ani tego ani tego. Więc zrobiłem znowu 2 konta i używając to wszystko expiłem tylko z NDS bez attakowania i używania jakich kolwiek skilli i także wyrwałem bana. Używałem 2 trainery "eMS v57 Trainer by iRokushou" i "drolletje trainer LITE v3" Haczyłem tylko i wyłącznie Blaze Wizardami.

Wyczytałem też gdzieś że God mod powoduje Auto bana a także że NDS został zpaczowany i też powoduję autobana. Więc moje pytania do was są takie:

1. Czy NDS powoduję autobana ?

2. Czy Godmode powoduję autobana ?

3. Jak wygląda auto ban a ban od GMa normalny (Czym się róznią) Bo na każdym z moich banów było napisane ramka z maple administratorem "Bla bla bla hacked renanson GMMelon" i nie wiem czy dostawałem a/b czy poprostu gm mnie śledził.

Prosił bym o jakieś tips, porady etc do normalnego hakowania.

Raz mi się udało dojść do zombie muschroom i wbic 16 lvl :D Już myślałem że odkryłem amerykę ale znów ban.

Zaznaczam że jestem hakerem od dzisiaj, nigdy wczesniej nie hakowałem, grałem legit.

Opublikowano

@2up

2 Nie nie powoduje a/b , ja uzywam jeszcze mi jedno dobre konto zostało xD

3 A/B przy logowaniu wyskoczy ci napis You are banned bla bla bla i potem data , a Perm od GM'a bedzie pisalo że peramently a to co ty dostajesz to fake

Opublikowano

Prośby, problemy, pytania :/ Używałeś Super Tubi i pewni zbierałeś loota, za to dostałeś te bany, bo NDS + zbieranie loota AB. Zamykam.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...