Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s16.mineserv.eu:2880

exterminator.CS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Zacznę od złożenia wszystkim najserdeczniejszych , życzeń z okazji , świąt i szczęśliwego nowego roku .

Chciałbym zaprezentować wam mój server minecraft , istnieje on już prawie cały rok i czekamy na nowych graczy ^^.

Ip servera : s16.mineserv.eu:2880

sloty : 20 , w lepszych okresach 30-40

Wersja : 1.4.6

Tanie vipy

Server informacje : PVP , RPG , HG , Survival .

Wiele różnego rodzaju rozrywek .

Wbijajcie na serva , dla każdego kto przeczyta tą wiadomość i wbije mówiąc (jestem z npc) dostanie rabat -20 % na vipa oraz specjalny upominek z okazji świąt .

HeadAdmin : TheHirizo oraz Saletra

Myślę , że server się spodoba , ponieważ jest swojego rodzaju klasykiem z autorską mapą , nad którą pracowaliśmy prawie cały miesiąc za czasów hamachi , nie zawiedziecie się . No i to by było na tyle zapraszam do gry i jeszcze raz wszystkiego najlepszego życzy

TheHirizo i Saletra

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Zacznę od złożenia wszystkim najserdeczniejszych , życzeń z okazji , świąt i szczęśliwego nowego roku .

Chciałbym zaprezentować wam mój server minecraft , istnieje on już prawie cały rok i czekamy na nowych graczy ^^.

Ip servera : s16.mineserv.eu:2880

sloty : 20 , w lepszych okresach 30-40

Wersja : 1.4.6

Tanie vipy

Server informacje : PVP , RPG , HG , Survival .

Wiele różnego rodzaju rozrywek .

Wbijajcie na serva , dla każdego kto przeczyta tą wiadomość i wbije mówiąc (jestem z npc) dostanie rabat -20 % na vipa oraz specjalny upominek z okazji świąt .

HeadAdmin : TheHirizo oraz Saletra

Myślę , że server się spodoba , ponieważ jest swojego rodzaju klasykiem z autorską mapą , nad którą pracowaliśmy prawie cały miesiąc za czasów hamachi , nie zawiedziecie się . No i to by było na tyle zapraszam do gry i jeszcze raz wszystkiego najlepszego życzy

TheHirizo i Saletra

skladam podanie na moderatora

mam 15 lat i duze doswiadczenie

jestem mily dla graczy

mój nick w grze ti baster321

kontakt gg:45083139

Opublikowano

Hej, mam prośbę , chodzi o to że jak wchodze na serwer pisze mi że mam się zalogować a ja jeszcze nie grałam na tym serwie i rzecz w tym czy możecie coś z tym zrobić . Mój nick : Natalka3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...