Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk]Hvargames

fullmysterio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Początek:

- Witaj, mam zaszczyt zaprezentować Ci nowopowstały serwer minecraft, który różni się od innych serwerów.

Dlaczego właśnie my?:

- Większość serwerów prowadzą dwunastoletnie dzieciaki, które pieniądze biorą od rodziców z portfela, u nas tak nie jest.

Naszą ekipe stanowią sami zawodowcy, którzy prowadzili największe projekty w Polsce, czy też świetnie potrafi urządzić forum, m.in taki Paweł Makowicz, który jest w stopce twórców oprogramowania forum Invision Power Board. Serwer jest opłacony na cały rok, więc na pewno szybko nie upadnie.

Typ serwera to Survival/FB/RPG.

Dane:

Nazwa: Hvargames

IP: spa.owncraft.pl:2580

Sloty: x/24

Na koniec:

Chciałbym również powiedzieć, że trzy pierwsze osoby, które się zarejestrują dostaną Vipa.

Tak więc, dziękuje za przeczytanie tej dłuższej notatki, mam nadzieję, że Was zachęciłem.

Pozdrawiamy,

Ekipa hvargames.pl

Opublikowano

Szczerze?

Przesadziles i obrazasz naszych kolegow (12 letnich) /// znam paru takich i nie zawsze padaja ich serwery kolego :)

A w tej twojej PRO reklamie serwera mogles dodac troche wiecej o serwerze + Grafike....

Jakies screeny [budowle,Atrakcje] z serwera.

Opublikowano

Słuchaj, ja nie chciałem nikogo obrazić, lecz przyznaj, że ogarniętych dwunastolatków jest naprawdę bardzo mało, co do grafiki jest ona zbędna, a co do screenów, to spodziewaj się ich jeszcze dziś ( niedziela. )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...