Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cod

vortex1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest problem, a mianowicie od jakiegoś tygodnia mam straszny problem z zagraniem swobodnie w MW2.

Problem polega na tym że mam lagi ale nie graficzne. Chodzi o to że jak wejdę do gry to mnie przerzuca z jednego końca mapki na drugi, miota mną po całej mapie...

Nigdy tak nie miałem, teraz nie da się grać bo w pewnej chwili mam chłopa na celowniku a po sekundzie okazuje się że celuje w ścianę.

Dodam też że mam z gier, BO, BO2, MW3 i tam takich lagów nie mam.

Internet Neostrada. Prędkość skacze różnie raz jest 3 mb raz 4 a raz 6. Ale to nie tego problem.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam. Jest problem, a mianowicie od jakiegoś tygodnia mam straszny problem z zagraniem swobodnie w MW2.

Problem polega na tym że mam lagi ale nie graficzne. Chodzi o to że jak wejdę do gry to mnie przerzuca z jednego końca mapki na drugi, miota mną po całej mapie...

Masz tak samo na Singlu? Rzuca po mapie, czyli przemieszczasz się po niej z niebywałą prędkością ale tak jakby z lagami? Jeśli tak to zgaduję, że jakiś hack mógł "zostawić po sobie ślad".

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A konfiguracja? Zresetuj ustawienia/ściągnij jakiś inny cfg.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

A więc tak o mój steam nie poczuł nigdy hacka i MW2 tym bardziej. Zresetowałem ustawienia, pobrałem inny plik cfg i dalej to samo. Singiel działa normalnie. Na multi stoję w miejscu i mnie nosi po mapie samo.

Prędkość neta jak sprawdzałem teraz była 3 mb.

Opublikowano

Ja miałem podobny problem z mw2 i mi pomogło na czas gry wyłączyć anty wirusa.

Może i tobie to pomoże.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Wyłączenie Antywirusa mi też właśnie pomogło i Dzięki AsPol za radę. Ale głównie pomogło mi zresetowanie liveboxa (modemu). Temat do zamknięcia.

Dzięki za rady ! ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...