Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Clienta Darmowego na Wlasny Serwer MT2 [Hamachi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam darmowych linkow do Plikow serwerowych żeby działały na serwerze hamachi najlepiej 2010/2012

Z Góry dziękuje wam ;D i jeszcze mam cos pomieszanego w plikach

62401691.pngPomozecie to zrobic tak jak bylo.. prosze was. jak pobiora jakies inne pliki yo wyskakuje to samo tzn tamto cos w Paint. a jak juz wszystko zrobilem bylo iles tam unreachable i włączam metka a wyskakuje mi nhnh.png

Opublikowano

Dokladnie pobierz Clienta jakiegos serwera ,lub metin2 pl , wypakuj root , zmien w serverinfo.py Ip na swoje z koncowka .100 ,spakuj root

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nie rozumiem mozecie mi to troche wytlumaczyc bardziej .. ?

Na youtube wpisz jak używać packera metin2 client.

Tam wszystko masz pokazane jak wypakować, musisz w root zmienić swoje IP

ktoś i coś

Opublikowano

Mam chinskiego metka Wykupiłem sobie Ale jak wszystko juz dobrze zrobiłem włączam metka.. i bylo normalnie 6/8 Unreachable czy cos takiego i wlaczam i wysakuje mi : LoadLocaleError locale/hongkong/locale_game.txt .. WTF co jest. ?

Opublikowano

Pobierz pliki 2010 badara albo Terenzo . Najlepiej chyba terenzo , bo i od razu masz tut jak zrobić na plikach terenzo . Poszukaj tutaj na forum i będziesz miał w 100% opisane jak postawić serwer

;) Razem z clientem

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...