Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z metin2mod na pl

hehhe xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zainstalowanego moda kamera z metin2mod.tk i wszystko elegancko działa gdy instaluje go na drugim laptopie lub komputerze wszystko działa oprócz sh. Można to jakoś zrobić żeby działało ;>

patron123_6239_15.png
Opublikowano

Co ma Net Framework do nie działającego SH w KamerModzie ? Nic EngraveR'ku, kompletnie nic.

Zgraj metka z kompa na pendrive i zrzuć na lapka, powiedz czy działa.

Opublikowano

Witam, również mam problem z tym botem, wypakowałem do folderu z metinem, odpalam przez metin2m_pl loguje się, ale nie ma dostępnych zadnych funkcji bota, gdy np wpiszę /start_bot to wywala że nie ma takiej komendy.

Opublikowano

Kamer Mod chodzi bardzo dobrze Mi nie wiem jak wam ale ja 3 dni temu instalowałem i smiga pobierzcie najnoweszego moda www.metin2mod.tk i tam jest aktualizacja 20/12/2012

Opublikowano

Na multihack przy kliknięciu start wywala failed to find i kilka błędów później pojawią się opcję ale jak chce coś włączyć to wywała okienko z "??????" i wszystko sie wyłącza. Na Metin2Mod odpala się normalnie, ale nie mogę żadnych funkcji użyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...