Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Priv Serwer Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję prywatnego serwera metin2, mógłbym grać na polskim ale nie podoba mi się nierówna rywalizacja między graczami grającymi na IS a między tymi, którzy nie chcą wydawać pieniędzy na grę. Na privach tak na szczęście nie ma :)

Od razu mówię, że wykluczone są serwery w których za 100k można u handlarza kupić stalkę +9, czy tam za 3kk. Wtedy szybko się wszystko co najlepsze zdobędzie, a gra się prędko znudzi. Na Longjuyt2 tak nie było i dlatego jako jedyny serwer na którym grałem mi się spodobał, stalkę trzeba było wydropić itp. a nie wszystko na tacy :)

Po prostu nie ma to być serwer gdzie po 6h grania masz stale +9, a po 2 dniach jęczysz że nudno bo już wszystko zdobyłeś.

Na wakacje grałem na Longjuyt2 (metin35.com). Miałem tam gildię top 1 serwera (TanieS). Ogólnie bardzo mi się podobało, poza lagami i ciągłymi resami. Zastanawiam się nad powrotem tam, lecz podczas pobierania clienta na ok. 37% wyskoczył mi błąd i się nieco zniesmaczyłem :( poza tym, chcę wiedzieć co się od wakacji do teraz nowego "na rynku pojawiło".

Jestem też ciekaw czy od tego czasu powstały jakieś serwery polskie, nie wymagające hamachi i nie mające w.w cech, mianowicie 2dni i "przeszedłeś grę".

Liczę na poważne wypowiedzi spełniające podane prze zemnie kryteria.

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano
Nie prosimy o serwery.

Można zamknąc.

prosze jedynie o poradę, jaki serwer gracze polecają

co w tym zlego?

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

nie prosimy o server czytaj regulamin. obecnie jest bardzo duzo serverow wystarczy spojrzec tutaj tam masz all polskie servy .

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

jakoze juz tu zajrzalem to polecam DevilMt2 - pasuje do twojego opisu ;]

[10] [X]

[50] [X] 07.11 18:38 xD

[100] [ ]

ROBIE SPOL ZA GM`A PISAC NA PW

21571.jpg

31292.jpg

31174.png

18793.gif

28878.png

10541.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...