Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BFP4F

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrzę sobie a tu Battlefield Play 4 Free może mi nawet na 30fps działać! Ale mniejsza o to. Jaką klasę polecacie? Szturmowiec, Medyk, Mechanik czy Zwiadowca? Od razu wykluczam Zwiadowce bo ze mnie taki snajper jak z koziej dupy trąba więc powiedzcie jaka klasa według was najlepsza?

Edit

Dobra mam Mechanika ale nie mogę pobrać. Jak klikam na ten zainstaluj dodatek to on nic nie robi.

P.S

Wiem że jest od tego dział ale moderatorzy się nie spieszą do przeniesienia.

Opublikowano

Spróbuj na innej przeglądarce, jaką masz? Chrome, czy firefox ? Spróbuj na innej przeglądarce i zobacz czy dalej nie wyskakuje okienko z pobieraniem dodatku.

A jak dajesz zainstaluj dodatek, to potem trzeba ponownie uruchomić przeglądarke.

Opublikowano

na operze koledze pobrać się nie dało.... na chrome/mozilli działa -_-

medyk - na dalekie dystanse /średnie dobry ma apteczke która się przydaje :D

szturmek - nie lubie nim wgl grać.... brr

enginier - gram nim=BANALNY exp :) więc dobrą klasę wybrałeś ;d

sniper - ze mnie też sniper jak....

YAY

Opublikowano

Szturmowcem gra się trochę ciężko, broń ma za duży odrzut, jednak ma nieskończenie wiele amunicji.

Medykiem gra się łatwiej, ma dużo amunicji i niski rozrzut broni, jednak przecelowanie trwa dłużej i ma apteczki :) .

Snajperem grają nooby które kampią i wkurzają wszystkich innych graczy :angry: .

Mechanikiem można zdobyć dużo expa ale tylko na takich mapach gdzie jest dużo pojazdów, jednak pistolet maszynowy jest bardzo dobry na bliskie i średnie odległośći.

Najlepsza kolejność klas:

1.Medyk

2.Szturmowiec

3.Mechanik

Opublikowano

Dobra pobrałem ale jest kolejny problem - potworne lagi. O dziwo gra mi chodzi płynnie (coś koło 35fps) ale są straszne lagi. Gracze się teleportują, jak skręcę troszeczkę myszką w lewo to normalnie się odwracam. Jeśli chodzi o internet nigdy nie miałem z nim większych problemów.

Opublikowano

Dobra na jednym serwerze przez 5 minut było dobrze a potem znowu. W innych grach nigdy nie miałem takiego problemu np. Counter Strike Source chodzi idealnie, tak samo Crossfire.

Opublikowano

Możesz napisać specyfikacje swojego komputera oraz wyniki z speedtestu ?

Spróbuj wyczyścić kompa Ccleanerem, ustawić priorytet dla P4F.exe, wyłączyć zbędne procesy, aero oraz firewalla/antyvira. Zaktualizować punkbustera, sterowniki. 35 FPS to dla ciebie zadowalający wynik ?

Opublikowano

Dla mnie 30fps to sukces. Jeśli chodzi o płynność gry to działa mi dobrze. Więc komputer tu nie jest potrzebny. Tutaj problemem są lagi ale nigdy nie miałem z tym problemu. W CS Source nigdy nie miałem lagów. Prosiłbym o link do tego speedtesta bo tego na google jest kilkanaście.

Opublikowano

Download Speed - 1.87 Mb/s

Upload Speed - 0.221 Mb/s

Może nie jest to zawrotna prędkość ale jak wspominałem nigdy nie miałem problemów z lagami.

Opublikowano

Imo, nie polecam tych programów typu cfosspeed, gdyż one zabierają przepustowość łącza.

Jakiego masz operatora ?

TP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...