Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild][1.4.6][80 slotów][SG][MobArena][Działki][Ekonomia][Jedyny taki][Klucze do Dota2 do wygrania] SpaceCraft

JodaMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ucLKq.png

Witajcie w publikacji prywatnego serwera SpaceCraft. Prawdziwy serwer powinnien jednoczyć graczy. Chyba zgadzasz się ze mną ? Własnie takie jest założenie SpaceCraft. Dużego rozmiaru działki, najnowsza wersja gry, mapa surowcowa, wiele rang, nabór na KidModeratora, klucze do giera za darmo. (Dota2).

IP: 89.78.221.18

tH04E.png

Serwer SpaceCraft będzie pełen atrakcji. Zaczynając od Parkoura i MobAreny i kończąc na SurviwalGames. Do tego dochodzą licznę eventy oraz spontaniczne zabawy.

QAA3F.png

JodaMinecraft - HeadAdmin

MrMagnus95 - Mod

MrKeczup - Mod

Rengar - Mod

Pewno zadajecie sobie pytanie "Kiedy start ?". Start serwera nastąpi dzisiaj o godzinie 21.50. Ip zostanie podane przy starcie. Posiadamy własnego TS3 oraz automatyczny ItemShop.

Na wstępie chciałbym ogłośić konkurs. Do wygrania klucz do gry Dota2. Co zrobić by wygrać ?

Wystarczy napisać pod tym tematem:

Nick z Minecraft:
Czemu wybrałeś ten serwer:

Zwyciężca zostanie wybrany jutro o godzinie 21.00.

Opublikowano

Na pewno zagram ;D

Nick z Minecraft:RefikPL

Czemu wybrałeś ten serwer:Wybrałem ten serwer ponieważ wydaje się on ciekawy i ogarnięty.Ogólnie lubię serwery tego typu :)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer :P

Nick z Minecraft: Vibray

Czemu wybrałeś ten serwer: Wybrałem ten serwer, ponieważ szukam serwera na dłużej na którym nie tylko będę musiał kopać i kopać w nieskończoność ale będę mógł się na nim zabawić ;)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Również zagram :)

Nick z Minecraft: DrAzZoN

Czemu wybrałeś ten serwer: Podoba mi się myśl serwera " jednoczenie graczy". Teraz na prawdę wielu serwerom tego brakuje. Po za tym z opisu wynika, że serwer może być całkiem niezły :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nick z Minecraft: kotkowski

Czemu wybrałeś ten serwer: Nie lubię serwerów FB, jednak ten pomysł wydaje mi się zupełnie inny :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Ok, serwer już działa.

Przy okazji zapraszam wszystkich do gry. Serwer na prawdę ciekawy, a więcej graczy by się przydało ;]

Opublikowano

Zapraszam na serwer! 0 lagów ze strony serwera ( jak ktoś ma słabego kompa to niech sie nie wypowiada) bardzo mili i pomocni gracze!

0RMbv6e.png

Opublikowano

Przepraszam, czemu dzisiaj od rana serwer nie działa?

//DrAzZoN

Problemy z maszyną. Przepraszmy.

Co do konkursu do klucz do Doty. Z powodu małego zaintersowania konkurs potrwa do jutra do 21.00.

Został dodany plugin TreeAsist.

Opublikowano

Ten wyżej dobrze gada.

Ludzie wchodźcie na serwer! Na prawdę warto. Miła atmosfera, z każdym można pogadać, jest sporo wolnych działek jeszcze :)

Opublikowano

No co jest? Nikt nie chce za free kluczy do Doty 2? ;)

Edit: Nie rozumiem Was :D

0RMbv6e.png

Opublikowano

Mnie dziwi nie to, że nikt nie chce kluczy do gry, a że nikt nie chce grać na tym serwerze. Przecież nie jeden mógłby pozazdrościć takiego serwera ;]

//DrAzZoN

P.S. Chwilowo nie mam czasu i nie będzie mnie na serwerze, wrócę za kilka dni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...