Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupować klasyczne skórki?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie czy warto kupować klasyczne skórki? Nie są one jakieś piękne, jedyne które chciałbym to: dla ulubionej Evelynn która akurat jest ładna :), dwie mundo są też ładne oraz ew. Teemo. Co wy myślicie ?

E9mwj60.png
Gość Menesterowy
Opublikowano

Niektóre klasyki są super, poza tym, już więcej ich nie będzie.

Są dość tanie więc lepiej mieć jakiegoś ładnego, taniego skina niż drogiego, którego kupujemy właściwie tylko dla szpanu.

Opublikowano

Jak kto woli, osobiście kupiłem ostatnio Łowca głów do Mastera i jestem zadowolony.

Powiem tak, podobają Ci się któreś ? kupuj, ważne, zeby tobie się podobały niż komuś innemu. ;)

Wesołych!

pandaw.png

Mistrz Po I Hejter

Opublikowano

Warto, mi się niektóre podobają, są tanie i nigdy więcej ich nie będzie, bierz mi się akurat ta eve nie podoba ale to zależy od gustu ;X

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Najlepszy skin jaki jest to Dzwoneczek Katarina <3 nie żałuję tych 975RP, lepiej niż 5 shitowych skórek które są tanie....

Opublikowano

Mi się tylko podoba Mundowersum (chyba) i Lamparcia Nidalee. Fajny wygląd pumy (w tym wypadku lamparta) ale mam Pokojówkę a czarna puma mi się bardziej podoba więc nie kupowałem. A eve też dość fajna ale również nie zakupiłem gdyż nie gram nią zbyt często. Teemo brzydki, troche podobny do pandy ale nie ma zmienionego wyglądu grzybka.

Opublikowano

Jak coś się podoba to bierz :P będzie szpan, a do tego się będziesz dobrze czuł w postaci. Tanie są, a potem już ich znowu długoo nie będzie ..... .

Opublikowano

Tych skinow moze juz nie byc a sa po prostu najlepsze.

Ja kupiłem magnificate tfa, bo polowalem na niego juz dluugi czas, i chociaz nie jest jakis wyjebany w kosmos ma ten klimat.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Jeżeli byście poczytali to że tych skórek nie będzie tylko nie wiadomo kiedy wrócą -.^ dlatego jest taka okazja :s

Opublikowano

Warto, bo nie wiadomo kiedy znów będą, a mają klimat te starsze :) W dodatku kosztują grosze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...