Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock na windows 8

Klocki_Lego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dłuższej przerwie, mam pytanie. Warrock, a windows 8 - jak mają się do siebie ? Bo mam W8 i warrock jakoś nie lata ;( Potrzebuje waszych sugestii, rozsądne wypowiedzi nagradzam lajkami.

Pozdro.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Warrock nie współpracuje z Windowsem 8 i nie działa :) Jest to błąd ze strony Microsoftu i Nexona :) Obiecywali że wszystko naprawią w swoim czasie :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A przez wirtualną maszynę da rade odpalić ? Np. robię sobie dysk na VirtualBox z 10 gb i instaluje dajmy na to XP + tylko warrock. Nie próbowalem, wiec pytam.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Działał na poprzednim patchu. Teraz w ogóle się nie włącza. Sam mam podobny temat. Wcześniej radziłem sobie tak, że odpalałem go w trybie zgodności z administratorem, zamykałem lisa i ustawiałem panoramiczną rozdziałkę. Może głupio to brzmi ale tak podczas gry nie wywalało ;P Czasmi tylko, jak za długo byłem w lobby, ale nigdy jak grałem. Od wprowadzenia tych światecznych rzeczy nic nie można zrobić ... przynajmniej u mnie.

*

Przez wirtualną maszynę wszystko możesz odpalić. Przecież tam jest inny system (jaki zainstalujesz).

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...