Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Głupi ban.

MatiMenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio grałem z jakimiś ruskami którzy na PVP chcieli iść all mid (i tak robili), ja nie głupi jak oni poszedłem na swoją linie i szło mi nawet nawet a dzięki ruskim przegraliśmy:) I na koniec zreportowali mnie że nie współpracowałem z drużyną... Hhahhaha. Czy warto pisać do supportu o unbana?

@Edit

Dodam że bana mam do 4 stycznia więc z grania podczas wolnego czasu lipa....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Czyli Cię za taką sytuację zbanowali?

Czy masz na mailu sprawę, za którą otrzymałeś bana? Możliwe, że to nie był tylko 1 przypadek.

Jeśli otrzymałeś bana tylko za to, możesz odwołać się na supporcie.

Opublikowano

Jesli dostałeś bana za takie coś to warto pisać o ub. Ile czasu grasz w lol'a na tym koncie? Możliwe, że odkopali jakiś raport z przed kilku miesięcy i zbanowali.

Za tą sytuacje nie powinno być bana wg mnie :>

Opublikowano

W LoL'a gram 2 miechy. 30 lvl nabity.Ostatniego bana miałem z 2 tygodnie temu za wulgi ... Więc wątpie aby coś odkopali bo wszystko z jednej gry było. I mogę wiedzieć jak im napisać? Przecież nie napiszę że ruscy mnie ojebali? Dam like za gotowca

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Tak jak prosiłem, sprawdź maila i wejdź w sprawę trybunału, najlepiej, gdybyś skopiował link do niej tutaj,

wydaje mi się, że ban jest niesprawiedliwy, można się od tego łatwo odwołać, ale muszę mieć pewność, że to tylko ta sytuacja.

Opublikowano

Wątpię, że dostaniesz unbana, w końcu już dostałeś bana, jedyne co zrobią to możliwe, że zbanują tamtych rusków, ale zawsze próbować można. ;)

Wesołych!

pandaw.png

Mistrz Po I Hejter

Opublikowano

Raportowanie z pojedynczej gry nie trafia od razu do trybunału, to musi być kilka gier w nieodległym czasie. Do tego sam piszesz, że to recydywa, jak dla mnie zero szans na unbana.

Opublikowano

Raportowanie z pojedynczej gry nie trafia od razu do trybunału, to musi być kilka gier w nieodległym czasie. Do tego sam piszesz, że to recydywa, jak dla mnie zero szans na unbana.

Możesz trafić na reporty z każdego dowód ostatnio pojedynczy report miałem w trybunale wszyscy kolesia reportowali za feedowanie staty 0/54/15 chyba nie pamiętam.

CO do Twojej sprawy pisz nie możesz sobie zaszkodzić co najwyżej może skrócą Tobie rób wszystko co w kodeksie przywoływacza jest jak nie popełniłeś błędu, a oni tak to nie Ty za to bekniesz tylko te nooby. Tyle z mojej strony Wesołych Świąt !

Opublikowano

Nie łam się (Zwal se) xD Wesołych

Raczej nic nie zrobią z tym banem Ponieważ osoby do których napiszesz prośbe ub zaakceptowały bana w Trybunale może ci czas zmiejszą albo zbanuja rusków 1-2 tygodnie spróbować zawsze można (napisz im ze z okazji swiat moga cie odbanowac czy cus xD)

Ps. mam już troche doświadczenia w tym bo sam oceniam sprawy w trybunale i mialem jakies 2-5 banow w tym najdłuższy 2 tygodnie :)

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...