Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]winna kompa?może gry?problem.

erytrea1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema sciągłem sobie call of duty black ops i teraz tak załączam gre jest ok gram chwile tnie mi sie gra i nagle pokazuje niebieski obraz i restartuje komputer ;/ podam parametry kompa

ram 2GB

karta graficzna ATI radeon HD 4650 1GB

System operacyjny : XP

procesor nwm napisze tak jak jest napisane :

AMD Phenom8650 Triple-Core Processor,MMX 3dNow (3 CPUs),~~2,3GHz

kiedys grałem i chodziło mi bez problemu a teraz taki mam problem ;/ może wiecie co mam zrobić??

Opublikowano

siema sciągłem sobie call of duty black ops i teraz tak załączam gre jest ok gram chwile tnie mi sie gra i nagle pokazuje niebieski obraz i restartuje komputer ;/ podam parametry kompa

ram 2GB

karta graficzna ATI radeon HD 4650 1GB

System operacyjny : XP

procesor nwm napisze tak jak jest napisane :

AMD Phenom?8650 Triple-Core Processor,MMX 3dNow (3 CPUs),~~2,3GHz

kiedys grałem i chodziło mi bez problemu a teraz taki mam problem ;/ może wiecie co mam zrobić??

btw. przeskanuj komputer, wyczyść rejestr, odpal gre z gameboster.

Opublikowano

Masz bluescreena tzw. BlueScreenOfDeath.

Cytat z wikipedi:

BSOD to objaw poważnego błędu systemu operacyjnego Microsoft Windows lub uruchomionej w nim aplikacji. Gdy wystąpi, system przechodzi w specjalny tryb pracy, w którym m.in. pozwala na dostęp do pamięci RAM z innego komputera podłączonego przez port RS-232 lub port USB. Nazwa pochodzi od charakterystycznego, niebieskiego koloru tła, na jakim wyświetlany jest komunikat (człon Blue Screen) oraz od faktu, że po wyświetleniu tego komunikatu system nie reaguje na polecenia wprowadzane przy użyciu klawiatury (człon Of Death). Aby system działał prawidłowo, zazwyczaj jest konieczne ponowne uruchomienie komputera.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...