Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Poradnik dobrego snajpera

Karol22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaby poradnik, już mówię dla czego.

- Nie pokazałeś tu żadnych taktyk/porad dla snajpera, prócz tego, że ma zmieniać pozycję i zabijać na hita.

- Jak ma zabijać na hita, skoro nie wszystkie snajpy tak ogarniają, a nawet sama Hecate(najmocniejsza snajpa nie weźmie na hita), więc czego ty oczekujesz ?

- Podałeś tu informacje o broniach, które są na w grze bądź na oficjalnej stronie gry - zbędne.

Aha, i jeszcze napisałeś "bronie, jakie warto używać"gdzie wypisujesz M24/M21, a potem mówisz taktyka - "one shot, one kill, chance place", jak ja do chuja pana mam M24 na hita wziąć zgarnąć typa ? ;>

Polecam jeszcze raz przestudiować ten poradnik, bo kiepsko Ci wyszedł. Polecam tłumaczyć od nowa, dokładnie, na chłopski rozum.

Lajk za chęci, pozdrawiam.

pandaw.png

Mistrz Po I Hejter

Opublikowano

Okey przestudiowałem go i napisałem od nowa :) troszkę jeszcze opiszę "taktyki i porady"

@up

Piszesz lajk za chęci i nie lajkujesz FAKE'u ;)

Opublikowano

Poradnik baaardzo słaby...

0 informacji dla newbie...

Szczególnie że w tej grze snajpy są banalne de+dragonov i jazda z moich 2473fragow 1817 to snajpy 303 to pistolety

W sumie to z snajpami najlepeij sie expi mapka botcamp only snajpy wbijasz 800score i masz 4700expa

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Jakie mają być informacje dla newbie? PPM - przycelowanie ... ?

@up

Twierdzisz, że snajpy są banalne to po co porady dla newbie ? ...

Jeśli masz takie staty, to raczej tb się nie przyda ten poradnik.

Uważam, że jeśli jesteś taki dobry dodaj coś od siebie :) przecież to my wszyscy tworzymy społeczność MPC i jej zawartość

Opublikowano

Karolu usuń poradnik nie ośmieszaj sie :)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Poradnik do punktu 5 jest dobry, ale później klapa, dlaczego ?

Plagiatęsik :

xxx

Zgłosisz do moderacji czy ja mam to zrobić ?

Tak pozatym karolu nagroda za rip to:

+5 paska ostrzeżeń

zbanowanie 2 dni

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Zgadza się zapomniałem dopisać + za to, że mi przypomniałeś o tym :)

@up

Zgłosić wszystko można, polecam w adma się nie bawić :)

domineses weź sam się nie ośmieszaj, czytałem ostatnio trochę dział TF2 ;) i wiem czemu się na Arctica przeniosłeś :) nic nie wiesz o tamtej grze i chcesz jeszcze poradnik pisać ...

Opublikowano

Sory, że nie wnosze nic do tematu, ale pisze się rzuci, a tu błąd ze strony autora tematu :)

Jeśli ktoś żuci granat

Temat jest nieco za ''dokładny'' niektóre rzeczy w nim zawarte są zbędne, bo niektórzy połowy z tego nie wykorzystają albo źle zinterpretują :)

Opublikowano

nie trafisz wtedy ;d

ten poradnik to dno snajper powinien campic i czekac az ktoś wyjdzie a nie biegac ;d

a gdy campi to najlepiej leżąc ;d

szczególnie w tej grze w której autosnipe ściąga na strzała ;d

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Hmm... ja mam problem, ponieważ raz mi przybliża a raz nie tzn. Tak jak z daleka patrzę to raz mi przybliży a raz nie o.O, jakimi klawiszami wy przybliżacie bo patrzałem w opcjach i ustawiłem sobie tam przyciski do przybliżania i mi to jakoś nie działa :/ I czy warto kupić

Hecate'a

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

Hmm... ja mam problem, ponieważ raz mi przybliża a raz nie tzn. Tak jak z daleka patrzę to raz mi przybliży a raz nie o.O, jakimi klawiszami wy przybliżacie bo patrzałem w opcjach i ustawiłem sobie tam przyciski do przybliżania i mi to jakoś nie działa :/ I czy warto kupić

Hecate'a

To jest bug, też tak czasem mam ;/

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

prawda jest taka ze, na publiku snajpa moze byc ok, pod warunkiem ze nie rzuca sie na ciebie we 3 i nie zdarzysz nawet sie schowac co na publiku jest bardzo czeste(tacy ludzie, only rush) zas VS jedyna mapa gdzie mozna posnajpic to NY i tam tez jest trudno, reszte map wszystkie camp spoty sa spalone i mozna spodziewac sie tam nejda z kilku roznych miejsc. tak wiec poki ktos sie sam nie nauczy grac snajpa od poczatku grania, zaden poradnik go nie poratuje, bo to ze mowisz zeby zabic 1 i uciekac z tego miejsca jest dlamnie lekka kpina, bo na wiekszosci map to jest jedyny spot z ktorego mozna posnajpic wiec ucieczka moze pogorszyc sytuacje natknieca sie na jakiegos goscia

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...