Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack

Hopasek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Menesterowy
Opublikowano

Takie coś nie istnieje, to był tylko czasowy bug.

Opublikowano

@up lol nie znasz się to wyjdź

@top to był bug jak się dało w masterkach w użytkowych coś tam i wykorzystało ce to miało się -100%cd na spelle. Działało to przez góra tydzień w te wakacje

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@top to był bug jak się dało w masterkach w użytkowych coś tam i wykorzystało ce to miało się -100%cd na spelle. Działało to przez góra tydzień w te wakacje

Lol to właśnie ty się nie znasz pseudo geniuszu więc sam wyjdź -.- Dało się tak zrobić dzięki Cheat Engine, ale teraz już to nie działa.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bitch Please

To ty nie masz racji. Piszesz do innych, że jak się nie znają to niech wyjdą, a sam do końca nie wiesz gdyż napisałeś "dało się w masterkach coś tam"

I Arv3n napisał dobrze. Robiło się to przez Cheat Engine.

Cheat już dawno nie działa, jak widzisz takie coś na necie to zawsze patrz na datę opublikowania filmiku lub postu na innym forum z tym.

Opublikowano

@UP i @2UP

jowe napisał:

ce to skrót od Cheat Engine więc dobrze napisał że trzeba było wykorzystać Cheat Engine.

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Tylko z Cheat Enginem się dało grałem tak przyznam przez chwilę for fun z kumplem w przeddzień patchowania tego i było śmiesznie gdzieś nawet mam ustawionego cheata ;P. Jak się nie znasz to się nie odzywaj to wiecie do kogo :P . Wesołych Świąt

Opublikowano

JA PIERDOLE, JEBANY IDIOTO, CHEAT ENGINE MÓWI CO TO COŚ KURWA?1

Opublikowano

@up o tym decyduje autor

Shayen jedynie czyta ze zrozumieniem, na napisalem zeby nie pisal ze to nie bug tylko o to mi chodzilo, jeszcze jeden post flameujacy i cls tematu

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...