Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie kupić?

pomidor3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. kiedys mialem juz steama i gralem na jakims fajnym haxie [z tego forum] i nie bylo go widac na ss, ale mialem malo fps i nie bylo warto grac .. co to za gra na 5-10 fps? a jak jeszcze rzuca smoke .. :D

a dzisiaj gralem na wh i na ss bylo widac. wiec pytanie jest jakies za darmo wh z anty ss? moze byc nawet esp [takie kwadraciki niebieskie i czerwone - takie jak mialem wtedy] byle by nie spadalo fps. mowicie zawsze ze nie ma, ale ja jakos wtedy mialem..

a jezeli nie to gdzie/od kogo/skad i jak to zalatwic, aby kupic to i jak to bedzie wygladalo ? z gory dzieki za odp. ;)

Opublikowano

Widziałem :/. Ale ja nie mogę na eng grać bo mam 2k12. :3\

Widzę że się nie da ani za free, ani nikogo znaleźć kto to sprzeda/powie jak zrobić więc czy nie ma ktoś jakiegoś takiego co widać małe kropki/kwadraty, aby w paincie nawet można było zrobić? :P I najlepiej aby je było widać tylko przez ściany bo takie bez to sam mam i jak robią ss na żyjącego którego widzę, a nie za ścianą to nie da się podrobić modelu . :/

Opublikowano

Ta ale jakoś mam wgrane, że mi się automatycznie zmienia na polski język wszystko, a tam pisze, że na polskim nie działa anty-ss. :/

Opublikowano

Jak Ci się może zmieniać.

Włączasz steam, zmieniasz język, uruchamiasz ponownie steam i powinieneś mieć po angielsku.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...