Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z serwerem na internalhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś kupiłem na intetrnalhost.pl serwer Minecraft 8 slotowy.

W panelu na http://gs1.internalhost.pl w zakładce "updates" pisze:

Bukkit 1.4.5-R0.1 #2483 Beta

Wersja beta 1.4.5-R0.1, build #2483

Installed

lecz status serwera to:

Status: Running (pid 31706)

W dodatku w pliku "server.properties" pisze że server-ip=37.59.10.165

a jak wprowadzę w minecraft takie ip to wyskakuje mi jakiś serwer 40 slotowy, wyłączony z opisem "www.myhpspl.pl"

Czyli podsumowując problem w tym że nie wiemy jakie jest ip serwera :)

Pozdrawiam :)

13383240635273632566.png

Opublikowano

@up To raczej nic nie pomoże. Jeżeli pokazuje mu w ogóle inny serwer niż ma być to nie jest to wina Minecrafta.

Sprawdź dokładnie czy nie ma nigdzie podanego w panelu portu serwera. Gdyż w każdym hostingu na jednym serwerze stoi więcej niż jeden serwer gry minecraft.

Czyli taki przykład:

Serwer myhpspl posiada standardowy port 25565, którego nie trzeba wpisywać ponieważ jest on standardowy czyli ip serwera to: 37.59.10.165

Twój serwer ma zapewne niestandardowy port czyli inny niż 25565. Oznacza to, że ip twojego serwera powinno być wpisywane: 37.59.10.165:port

na przykład 37.59.10.165:25597

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam my tam posiadamy serwer nie mamy żadnych zastrzeżeń działa wszystko cacy administracja pomogła stworzyć sklep(sms) napisz do nich oni są zawsze dostępni

Ja osobiście 3 razy zmieniałem hosta i w internalhost mi najlepiej nie spotkałem się wcześniej z taką pomocą hostingu jaką nam zaoferowali ,a kolega niech napisze do nich oni nie gryzą a na pewno wszystko się wyjaśni

no tak moja odpowiedz spóźniona lekko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...