Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Qr 3.2 i Naprawa..

mateomix0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Qr robi wyscigi, i samochody sie psuja i dodaje mniej kasy, tak powinno byc? bo przecierz tylko wychodzi i wchodzi do wyscigu?

Jest na to jakis Bot/Sposob, zeby sie nie psuly?

b_560x95.png

Opublikowano

Witam, Qr robi wyscigi, i samochody sie psuja i dodaje mniej kasy, tak powinno byc? bo przecierz tylko wychodzi i wchodzi do wyscigu?

Jest na to jakis Bot/Sposob, zeby sie nie psuly?

Samochód psuje się po każdym wyścigu/pościgu itp. bez względu na to czy go ukończysz czy nie. Jedyny sposób to ubezpieczenie samochodu na 7 dni kosztem 250 SB.

Wydaje mi się albo taki temat już był, a ten nagle pojawił się w połowie stawki?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jak jak up@ 250SB albo po prostu naprawiasz go nie masz 1-4tyś kasy? jak za wyścig dostajesz 10k+

Opublikowano

Dokładnie, mój kolega ubezpieczenie kupił ale jak dla mnie to szkoda 250 Boostu na to, naprawa kosztuje tyle co nic, jeden wyścig i naprawy na cały dzień.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ubezpieczenie i tyle :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Najlepiej jest gdy jest auto za kod z określona liczbą czasu i puścić bota na tym samochodzie nie zepsuje się, ładnie nabija kasę

Ja tak robię, tylko żatko są kody!:/

Opublikowano

Ale jak są to kasa leci :) prawda rzadko chyba już wiedzą co my robimy z tymi kodami :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...