Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2BOB Po nowym patchu

Venor123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ja z pytaniem czy działa Wam M2Bob po czwartkowym patchu? Mi do czwartku latał pięknie. Odpalam jako administrator na wszelki wypadek BOBA, wpisuje pasy itd. i wyskakuje okienko LOG po czym zamyka się okno metina i wyskakuje drugie żebym sprawdził server,kanał albo passy. Wszystko wpisuje dobrze, pasy wiadomo i w rubrykach 26,3,0. Reinstalowałem Metina i Boba tyle razy, że pizne zaraz tym laptopemo ściane. Macie jakieś propozycje jak rozwiązać ten problem?

Opublikowano

/brak skanu

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Tak pliki sprzed aktualizacji

Ja śmigam na starych plikach od czwartku po aktualizacji

i jest wszystko ok

tak jak kolega up piszę wywala co jakiś czas ale w sumie co mnie to interesuje to bot gra :D

2401477507.png\
Opublikowano

Działa wam teraz? Mi nie chce inicjować okienka z botem... Z listą postaci się ładuje luźno...

Opublikowano

macie może te stare pliki do podmianki ?:)

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...