Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Taric

Scooobaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.chcialbym abyscie mi przedstawili postac, a mianowicie chodzi mi to Tarica. Prosze o opisanie jego skilli , plusow i minusow.i czy ogrywa duza role w team fightach. nie mialem szansy nim zagrac jeszcze.

Opublikowano

Moim zdaniem dobra postać pod supporta

q - leczenie, podstawowe ataki zmniejszaja czas odnowienia

w - dodaje pancerz tobie jak i twojej druzynie, rozwalajac oslabiasz pancerz przeciwnikowi.

e - stun, z tego co pamietam im blizej tym wieksze dmg.

r - jakotakie dmg z uderzenia w ziemie ( okoliczni bohaterowie ), po uzyciu plusy dla sojusznikow do ad, i ap

I tak jak pisałem, postać jako support sprawdza się rewelacyjnie, jest prosty, mobilny, stun, heal, i jeszcze premia do pancerza. Wiec bota z dobra vayane, catlyn niszczy sie :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

nie polecam ci go to jest support a wtdaje mi sie ze ty nawet 30 lvla niemasz wiec na normalach sie nie oplaca grac supportem , nie kupuj bedziesz zalowal jak bedziesz chcial grac rankedy to kupizszwtedy ci sie przyda ;)

BTW Taric jest trully trully trully outdangerous

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...