Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manga Omg Wtf

blahblah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra mam pomysł.

Jedź do Japonii i bądź wrzodem na dupie Masashi Kishimoto to cię nauczy rysować mange ^^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Taaa....

Manga jest najprosztszą formą rysunku -.-.Wsadź sę tę opinie w dupę.

Poczytaj lepsze mangi i spróbój sam narysować - to zobaczymy ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ale napewno niejest najtrudniejszą :P Zresztą Kishi niepowinien być jakimś guru mangaków bo Naruto niema jakiejś świetnej kreski xD.

Admin Cienia
Opublikowano

Żeby za to się zabrać trzeba mieć krzty talentu i nie grzeszyć inteligencją, ustal sobie co trzeba najpierw, a potem się zabieraj.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ehh on mi pisal na gg jak rysowac oczy :D D&G mam do ciebie sprawe i pytanie jakim cudem ty siedzisz 24/7 na forum i jedizesz z postami jak pro a nie piszesz w kazdym temacie bo modzi pisza za ciebie jak ty to robisz powiedz nam masz braci blizniakow czy roboty?

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

KOLES TUTAJ MASZ JAK NARYSoWAC LUDZIKOW itp oczy wlosy cialo kszalty wogule wszystko sam z tego sieu uczylem

30364378.png

Admin Cienia
Opublikowano
ehh on mi pisal na gg jak rysowac oczy :D D&G mam do ciebie sprawe i pytanie jakim cudem ty siedzisz 24/7 na forum i jedizesz z postami jak pro a nie piszesz w kazdym temacie bo modzi pisza za ciebie jak ty to robisz powiedz nam masz braci blizniakow czy roboty?

Sorry że odbiegnę od tematu, nie mam brata bliźniaka, po prostu każdy dział znam na wylot, wiem co gdzie się znajduje i oblukanie całości zajmuje mi chwile, nie czekam na raporty tylko sam doszukuję się czego mam. :) mogę przeglądać bez patrzenia, tak dobrze znam to forum. ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Najpierw się rysuję martwą naturę/ portrety, potem dopiero zaczyna się rysować mangę =.=...

Więc broń boże nie zaczynaj od mangi. Kup sobie książkę do rysowania anatomii człowieka, kilka ołówków 2H-3B, jakieś kartki z gramaturą 120+ i jedziesz.

Hip-Hop nie umarł.