Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Do moderatorów działu last chaos - linoskoczek & El Padrino >3

Adameeko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym poruszyć temat o tymu "tak wiec zamykam"

Po chuj piszecie 'no ok to zamykam' ? nie mozecie odrazu zamknac ?

Ktos pytal o pliki serwerowe - linki nie dzialaly a tu co ? +5 % od padrinka za "odkop" a sam potem napisal"

"nie odkopuj - zamykam"

ja pierdole..

zaraz pewno dostane +565656565%

Opublikowano

1. To zależy od tego z jakiej przyczyny temat jest zamykany, są pewne reguły, których musimy przestrzegać (nie mówię od razu, że nie popełniamy błędów).

2. Jakbyś dał linka to wiedziałbym o co chodzi, bo teraz kompletnie nie wiem.

Opublikowano

nie macie co robić tylko się czepiać modków ?

naprawdę ,żałosne .

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Czepiać się? Może po prostu ktoś czuje się urażony zachowaniem któregoś z moderatorów i ma pełne prawo wyrazić swoje oburzenie na ten temat, lol.

Opublikowano

gdyby tak się stało , jest od tego wiadomość prywatna , a tu publikę sobie zbiera , więc tak , czepia sie , zły modek , od razu napisał z przekąsem że za zwrócenie uwagi dostanie na pewno %%%% ostrzeżeń , więc w tym przypadku tak , czepia się :)

szczególnie że wokół Pardino było sporo szumu jaki to zły człowiek !

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Hmm...

To powie mi ktoś dlaczego ElPadrino12 jest od poniedziałku offline?

Nie brał urlopu!

Konkurs zaniedbany (później zgadania na userów, że wszystko nie pasuje).

Całą robotę odwala Linoskoczek, no ok, powinien coś robić, ale jaki wzór daje moderator? Bo mi się wydaje, że kidmoderator powinen się wzorować moderatorem, a nie odwrotnie.

Dziękuje.

Opublikowano

szczerze to to jest tylko nabijanie postów (tu do Adameeko) bo pisze temat, który można wyjaśnić używając prywatnej wiadomości...

Pewnie kogoś nie lubisz z modów bo coś ci zrobił i teraz szukasz dziury w całym... Ja szczerze to też mam coś do mpc ale ja już się uspokoiłem i jest ok... bo teraz jest 2 modów w lc a wcześniej jak był 1 i ja chciałem aplikować to pisali administratorzy, że i kid i global ogarną lc... i jak pisałem do jakiegoś admina, żeby zrobił oddzielny dział do tworzenia serwerów prywatnych to nie... ale po jakimś czasie dopiero zrobili... no nic nie poradzę ale jak bym mógł to bym powiedział tylko, że jakiś tam admin jest pojebany... (nie powiem, który to admin)

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Hmm...

To powie mi ktoś dlaczego ElPadrino12 jest od poniedziałku offline?

Nie brał urlopu!

Konkurs zaniedbany (później zgadania na userów, że wszystko nie pasuje).

Całą robotę odwala Linoskoczek, no ok, powinien coś robić, ale jaki wzór daje moderator? Bo mi się wydaje, że kidmoderator powinen się wzorować moderatorem, a nie odwrotnie.

Dziękuje.

Hehe, to ja już to od dawna pisałam. :) Pisałam PW w tej sprawie i w ogóle. Podobno sprawa jest 'w toku'.

Opublikowano

yyy wgl moderatorzy powinni temat zamknąć bo już każdy odpowiada na posty innych i odpowiedzi nie są już na temat...

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...