Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoge na serwerach MC 1.4.5 za free !

sebek996x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! mam pytanko

Czy moge się pszydać na jakimś serwerze jak ktoś potrzebuje ekipy do serwera zgłaszam Się

ile garm w MC: od wersi 1.7.2

Mikro:Działa w pełni

Jeżeli masz jakieś pytania o mnie pisz w komentarzach

Opublikowano

1. Zły dział.

2. 12 w większości przypadków nie są przyjmowane do administracji z racji nie ogarnięcia.

Opublikowano

Nie ogarnięcia ? sam mam 12 lat i pracowałem z gościem o 8 lat starszym , ogarniałem pluginy ładnie budowałem . Ale serwer nie wystartował więc 12'latki też ogarniają.

Miska-Craft.ench.pl - OTWARCIE 5 grudnia godzina 19 ! Survival + Gildie ! Zapraszamy !

Opublikowano

tak jak 2up.

12-latkowie są uważani w grach za nieogary, bo większość miewa pojebane pomysły. Większość ma też problem z pohamowaniem się jeśli chodzi o zachowanie i emocje. Wystarczy powiedzieć "spadaj dzieciaczku", a prawdopodobnie w tedy dostaniesz parnament bana. Takie osoby też często źle rozumieją pewne sytuację. Np. patrzą na znajomości (np. jesteś moim kolegą to będziesz head adminem), gdzie tak naprawdę powinno się patrzeć na doświadczenie i wiedzę.

Po za tym większość adminów informuje o naborze do ekipy na swoich stronach lub w swoich tematach tu na forum. Często w tym drugim wypadku pisze "[nabór otwarty]". Większość adminów nie bd specjalnie rozglądać się za takimi tematami, tylko sami napiszą temat.

I nie piszę to z złością, chcę po prostu, żebyś wiedział jakie są realia ;)

@up

dlatego ja napisałem "większość jest taka i taka" :D. Ludzie patrzą stereotypami i musisz naprawdę się napracować by pokazać, że jesteś cokolwiek wart. Co inaczej jak po znajomości, w tedy jest łatwiej bo taka osoba już miała z tobą kontakt i wie jak się będziesz sprawował

Opublikowano

jak cos to ja poszukuje technika na mój server mam zamiar go oplacic na nastempne 3 lata jak cos to pisz do mnie ..... .. . .. . ! pzyda mi sie ktos kto sie zna na mluginach i by mugl byc sponsorem . .. . . . . .server pewnie bedzie z mineserv.eu : tylko tera cos się strona zjebala ! ! ! ! ! ! Pozdrawiam jak chcesz mi pomuc to pisz do mnie mam Skype i GG i Ts-3 Pozdrawiam ! ! ! ! ! !

Opublikowano

jak cos to ja poszukuje technika na mój server mam zamiar go oplacic na nastempne 3 lata jak cos to pisz do mnie ..... .. . .. . ! pzyda mi sie ktos kto sie zna na mluginach i by mugl byc sponsorem . .. . . . . .server pewnie bedzie z mineserv.eu : tylko tera cos się strona zjebala ! ! ! ! ! ! Pozdrawiam jak chcesz mi pomuc to pisz do mnie mam Skype i GG i Ts-3 Pozdrawiam ! ! ! ! ! !

To podaj skype
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...