Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchamianie gry

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym że gdy uruchamiam CF to normalnie ładuje się HGW ale gra się nie uruchamia i w procesach jak zajrze to nie ma jest tylko na chwilke HGWC.exe po czym znika.

Mam Service Pack 3 odrazu mówię że żadne odinstalowywanie IE nie działa i jest to kompletna bzdura.

Gość patrykkos
Opublikowano

To nie jest żadna bzdura.

Jeżeli nie odinstalujesz aktualizacji IE to gra nigdy Ci nie zadziała

;)

Ustaw Crossfire na priorytet niski.

Opublikowano

To nie jest żadna bzdura.

Jeżeli nie odinstalujesz aktualizacji IE to gra nigdy Ci nie zadziała

;)

Ustaw Crossfire na priorytet niski.

Jak to zrobić bo robie to tak ale chyba źle wpisuje komende C:\Windows\System32\cmd.exe /c start "Crossfire Europe" /d "D:\Program Files\Crossfire Europe" /low "patcher_cf.exe"

Opublikowano

Co z tego problem mam na tym i na tym

To mogłeś to napisać od razu w temacie, a ja musiałem napisać że przenoszę temat. Moderatorzy mają to nakazane, żeby informować o przeniesieniu tematu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

jest masa poradników jak krok po kroku to zrobić boli was Google albo YouTube ?

Jak znalazłeś takowy poradnik to możesz podać link. Propo tematu ja myślę że gra dlatego się nie uruchamia bo mam SP3 a potrzeba starszą wersje.
Opublikowano

wpisz twoj problem na yt

.... filmik krok po kroku na kazdy system ...

nie podam linkow zewnetrznych bo na androidzie ciezko sie pracuje na kilku kartach ;]

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

wpisz twoj problem na yt

.... filmik krok po kroku na kazdy system ...

nie podam linkow zewnetrznych bo na androidzie ciezko sie pracuje na kilku kartach ;]

widziałem filmik na YT w którym komuś nie chciała się gra uruchomić to bylo trzeba ustawić tryb zgodności z win xp (SP2) ale ja czegoś takiego u mnie na kompie wybrać nie moge. Nie moge znaleźć żadnego sensownego filmiku który pokazuje jak naprawić ten problem. Dodam jeszcze ze w dodaj/usun mam microsoft net framework service pack 1, może to mam usunąć żeby działał CF ? mam Windows XP Professional
Opublikowano

widziałem filmik na YT w którym komuś nie chciała się gra uruchomić to bylo trzeba ustawić tryb zgodności z win xp (SP2) ale ja czegoś takiego u mnie na kompie wybrać nie moge. Nie moge znaleźć żadnego sensownego filmiku który pokazuje jak naprawić ten problem. Dodam jeszcze ze w dodaj/usun mam microsoft net framework service pack 1, może to mam usunąć żeby działał CF ? mam Windows XP Professional

Poprostu zainstaluj Inny system np Xp sp1 ja takze moge pomrzyc bo mam calkiem inny system :D

a to jest dziwne bo na laptopie mam win 7 i CF dziala jak powinien :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...