Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Menu

Ryszardinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Witam mój komputer był w naprawie i właśnie wczoraj do mnie wrócił, była to naprawa procesora. Po naprawie chciałem sobie zagrać w CS 1.6 Steam. No i właściwie na wstępie miałem problem a mianowicie brak menu, właściwie jest ale go nie widać i widoczny pasek start. Miałem podobny kiedyś problem tylko że ekran był całkowicie czarny a błąd polegał na ustawieni graficznym "Direx" czy "D3D" nie pamiętam... Teraz wszystko jest jak być powinno a mianowicie ustawiony OpenLG, 1024x1280 a mimo tego mam to co opisałem wyżej.

Moje parametry:

- Intel Celeron CPU 2.80GHz

- 766 MB RAM

- Radeon 9250 - Secondary

- ASRock P4i65G

Sterowniki chyba wszystkie mam ale pewien nie jestem, w razie czego proszę o podesłanie potrzebnych. Przed naprawą chyba grałem bez problemu a nic nie odinstalowywałem anie nie usuwałem więc powinno chodzić bez problemu.

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

To wklej to:

http://s1605.chomikuj.pl/File.aspx?e=KTRnNnFCK064PX8tMhn0IuGIfiSuKICAGekrqlidmRKZPSlWDUmSLR3--Pj4HeE1I0EkJbx0bgrqZnOqMwI1JwUHx1FDqdtO5mg-WlipUeT5Ghgu-BkCKlOs2ZnGgEWIhGbJnjnUtMFRswap2tSyMQ&pv=2

Skan:

https://www.virustotal.com/file/aa58c418d84914077d038c5648bb68284ab2c20923f04b1b63b1e1f75dd622c8/analysis/1356184126/

I podmień

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Usuń cs'a z folderu

xfiles/steam.steamapps/nazwa_konta/

I włącz grę jeszcze raz.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...