Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem pewnie nie tylko ja , z logowaniem sie na silkroad online na global. Logowalem sie 2 dni bez skutku za 3 sie zalogowalem jest jakas mozliwosc ominiencia tego zeby sie szybciej zalogowac oprucz premium ?? Prosze o pomoc

Opublikowano

Nie ma innej możliwości. Może Ci sie auto login zwiesił. Hmm.. w sumie może jednak jest pewna możliwość - granie na nowych serwerach.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Przejdz na ksro czy tam inne versje... na globalu nie oplaca sie grac, tym bardziej ze widze ze dopiero zaczeles. ;] to nawet nie bedzie ci szkoda tej psotaci

Smoke Weed

Opublikowano
Mi niekiedy da się odpalić 3 klienty, ale zazwyczaj siedzę na 2. Zawsze jest większa szansa wbicia niż na jednym :)

Autologin ustawia ludzi w kolejce. Więc szybciej wbijesz tym 1 kontem niż tym 2 (chyba, że się autologin zawiesi na 1, ale bynajmniej ja tak nie miałem).

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Autologin ustawia ludzi w kolejce. Więc szybciej wbijesz tym 1 kontem niż tym 2 (chyba, że się autologin zawiesi na 1, ale bynajmniej ja tak nie miałem).

Autologin to nie sa zadne kolejki... zalogujesz sie jak masz farta ew. premke ;d i tyle!

Smoke Weed

Opublikowano
Mi niekiedy da się odpalić 3 klienty, ale zazwyczaj siedzę na 2. Zawsze jest większa szansa wbicia niż na jednym :)

Czas na wbicie jest ustalony w joymaxie wiec to ci nic nie da jak bys 1 clienta otworzyl to ten 1 client by wbil pierwszy proste...

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Wcale ze ten autologin nie ustawia ludzi w kolejce

Ja i moj kumpel wlaczylismy silka prawie jednoczesie

On wbijal sie jakas godzine a ja jakies 5 godzin i nic

Dodam tez ze autologin sie nie zawieslil czyli poprostu jak jest wolny slot to jakas losowa osoba sie wbija

Seiran95.jpg

Opublikowano

A na jakie porty się logowaliście ? Jak ja miałem sbota to wszystkie silki ustawiałem na jeden port i jak wbił jeden char, to następny char wbił się za 20 sekund itp. Czyli kolejki istnieją xD

Sig.png

Opublikowano

Skoro jest kolejka to co za różnica czy masz 2 klienty czy 1 ? ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ehh na isro sie nie opłaca grać i to już od dawna ja bym czekał aż thai sro a co do tych kolejek to wbijają ci przed tobą i oprócz tego ci co mają premki czyli isro jak nie masz premki to sie nie pograsz tylko na stronce pisze że to free game

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Admin Cienia
Opublikowano

Zagraj w csro, jedyny polecany przezemnie global wersja, bez tokena, wbijasz za pierwszym, zangielszczenie istnieje, rejestracja jest prosta, dużo mniejsze wymagania do lvl'a i dużo by tego można wymieniać. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Wcale ze ten autologin nie ustawia ludzi w kolejce

Ja i moj kumpel wlaczylismy silka prawie jednoczesie

On wbijal sie jakas godzine a ja jakies 5 godzin i nic

Dodam tez ze autologin sie nie zawieslil czyli poprostu jak jest wolny slot to jakas losowa osoba sie wbija

Tyle, że w tym samym czasie mogły to zrobić setki ludzi...

Jakiś ludź usunął...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...