Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] SFGame na androida !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam przedstawić aplikacje na Androida. Jest to aplikacja gry na przeglądarke Shakes & Fidget.

Działa na wszystkich urządzeniach posiadający system Android czyli Komórki i Tablety.

Jest także polska wersja gry.

Są tam m.in. serwery

Polskie [ pl ]

Angielskie [ eu ]

Stany Zjednoczone [ us ]

Niemieckie [ de ]

Portugalskie [ pt ]

i wiele więcej

Oto klika screen'ów:

DOWNLOAD:

play.google.com/store/apps/details?id=com.playagames.shakesfidget&hl=pl

LICZĘ NA +

Opublikowano

LoooL to mój komentarz stare jak świat a co do tematu to bardzo polecam śmigam na tym jakieś pół roku jak nie więcej.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak bym potrzebował linku do goodleplay to bym o to pytał...myslałem, że dasz link do sciągnięcia nie z google play....bo ja nie mam tego na tablecie..żal!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

a mi mimo znania dobrze hasła i wgłl. nie chce mnie zalogowac pisze zle hasło albo login, a tymi samymi danymi loguje się na pc, pomocy !!!!

Opublikowano

a mi mimo znania dobrze hasła i wgłl. nie chce mnie zalogowac pisze zle hasło albo login, a tymi samymi danymi loguje się na pc, pomocy !!!!

Pierw sprawdź, czy masz połączenie z internetem, po drugie sprawdź czy dobry serwer wybrałeś.

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

mam połączenie z internetem bo nawet teraz pisze z niego, serwer jest chyba dobry gram na pc na tej str. s9.sfgame.pl czyli na tablice tak:

welt 9

pl.

ale i tak nie działa :-(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...