Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BMW M6 Coupe vs Porshe Panamera Turbo

alikando

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, ktore autko lepsze?:)

Chodzi o auto do poscigow, wyscigow, sprintow - wiem ze ciezko aby samochod byl dobry w tych 3 cechach ;)

Do dragow audi rs4 ktore na krotkich dystasach pokonuje wielu rywali w rozchnych furkach.

Ale chodzi mi o wasza ocene, ktore autko lepiej bedzie sie sprawowalo ( cena taka sama <igc>)

Opublikowano

Jak dla mnie są one dosłownie bliźniakami (w osiągach). Z reguły nie lubię Porsche ale M6 wydaje mi się wybitnie szpetna. Wybierz ten, który według Ciebie lepiej wygląda.

EDIT

@Flinn

Dla mnie wszystkie Porschaki są odrażające, ale M6, przeczy wszystkiemu co kojarzy mi się z BMW. Ten "uśmiech" z przodu i z tyłu jest porażką.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Oba wozy są bardzo porównywalne, ja bardziej preferuję M6, ale to już kwestia tego, który ci się bardziej podoba.

Bierz ten, który ci się bardziej podoba z wyglądu.

@benq

Mi na odwrót, dla mnie Panamera jest wybitnie szpetna xD.

Opublikowano

Mam oba i bardziej podoba mi się Panerama, ponieważ m6 wygląda jak karawan i jest za długa, lepiej się prowadzi małe samochody.(to jest moje zdanie)

Ale to twój wybór!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...