Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] bug mail

rafix_16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam czy zna ktoś bug na maila wiem że takie tematy już były ale dawno więc ponawiam zeszłe pytania jak coś proszę pisać na pw

Opublikowano

komu chcesz zwinać konto?;> przyznaj sie hehe

Nawet nie masz pojecia ile w tej grze jest dobrych kont nieużwanych , zapomnianych , zgubiono do nich passy , kupili nowe i o tym zapomnieli ... itd.

Opublikowano

Nawet nie masz pojecia ile w tej grze jest dobrych kont nieużwanych , zapomnianych , zgubiono do nich passy , kupili nowe i o tym zapomnieli ... itd.

A tym bardziej że do konta można wbić po id. A id zdobyć bardzo łatwo.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

A tym bardziej że do konta można wbić po id. A id zdobyć bardzo łatwo.

Mógłbyś mnie wtajemniczyć PW ? dzięki ^^

Opublikowano

Jezeli ktoś zna jakiś bug na maila bardzo proszę chodzi o to że skasowałem poczte a miałem na niej konto na darkorbit i teraz nie moge pasów zmienic;/

Opublikowano

Jezeli ktoś zna jakiś bug na maila bardzo proszę chodzi o to że skasowałem poczte a miałem na niej konto na darkorbit i teraz nie moge pasów zmienic;/

No to jeszcze raz powtórzę.

NIE MA ŻADNYCH BUGÓW NA EMAIL W GRZE DARKORBIT WYDANEJ PRZEZ BIGPOINT Z SIEDZIBĄ W NIEMCZECH.

Gdyby był to by już połowy kont w topce nie było bo dzieci by się do hakowania dobrały zamiast zrobić swoje (a nie przepraszam, ich nie stać i nie umieją :D)

1356174085-U807879.png

Opublikowano

wiem ,że bug jest tylko każdy siedzi cicho i ma go dla siebie na forum gdzie powinno sie udostępniać takie rzeczy np na PW

Opublikowano

NIE MA ŻADNYCH BUGÓW NA EMAIL W GRZE DARKORBIT WYDANEJ PRZEZ BIGPOINT Z SIEDZIBĄ W NIEMCZECH.

Gdyby był to by już połowy kont w topce nie było bo dzieci by się do hakowania dobrały zamiast zrobić swoje (a nie przepraszam, ich nie stać i nie umieją :D)

O kim mówisz pisząc "dzieci" ? - bo nie jestem pełnoletni ale FE mogę bez problemu zrobić bez ładowania kasy w grę

Opublikowano

O kim mówisz pisząc "dzieci" ? - bo nie jestem pełnoletni ale FE mogę bez problemu zrobić bez ładowania kasy w grę

SFE bez kasy? Marzenia..

Mówie o dziecio-hakerach próbujących swoich sił bugiem na email przy top

1356174085-U807879.png

Opublikowano

SFE bez kasy? Marzenia..

Mówie o dziecio-hakerach próbujących swoich sił bugiem na email przy top

Przy top nie ma co , ja bym już próbował przy top 500 , bo top niebiezpeczne bardzo.

Mysle tez ze bug na em juz nie ma , ale kto wie co w ug siedzi .... :)

Opublikowano

Boże ale z cb ułom to że ty nie znasz to nie znaczy że nie ma

Opublikowano

Boże ale z cb ułom to że ty nie znasz to nie znaczy że nie ma

Ale ty zapewne znasz randomku ? :)

Nie ma buga na email. (powtórka)

A jeśli jest w co nie bardzo wierzę to jest na ruskim UG i nigdy go nie dostaniecie. Możecie pomarzyć.

1356174085-U807879.png

Opublikowano

:F najprostszy bóg (nie dla was :)) paczamy jaki mail i włamujemy na maila : BruteForce, sql injection, Snofing, Spofing, keyloggery, Możliwości jest pełno, ale trzeba umieć szukać i mieć chęci i gram rozumu w głowie.

Opublikowano

Lol ^^ Nie wciskajcie że takiego czegoś nie ma huehue...

- Ciekawe jak jej urkadli .. poprosili dała im pasy a potem na policje poszła xDDDD FuCk OFFF xD

down@ 100 % racji !!!!

Opublikowano

:F najprostszy bóg (nie dla was :)) paczamy jaki mail i włamujemy na maila : BruteForce, sql injection, Snofing, Spofing, keyloggery, Możliwości jest pełno, ale trzeba umieć szukać i mieć chęci i gram rozumu w głowie.

Bóg - ten w niebie chyba.. [z dużej litery ..]

Bug - błąd w grze ofiaro losu ;o

BruteForce = ciekawe jak się tym na gmaila dostaniesz, powodzenia. [normalny atak brute by w ciul trwał, wystarczy zmienić raz na 2 tyg hasło na mailu i mamy zabezpieczenie przed brute].

Spofing ;o ? Wiesz co to jest?

IP Spoofing - termin określający fałszowanie źródłowego adresu IP w wysyłanym przez komputer pakiecie sieciowym. Takie działanie może służyć ukryciu tożsamości atakującego.

Snofing - nie ma czegoś takiego -.-

SQL injection = facepalm

Keylogger = jesteś pro programistą i napiszesz takiego, że żaden antivir go nie wykryje ani w CMD przez komende netstat ?

1355697137-U769566.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...