Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monk Brewmaster

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przesuń ikonkę spella na pasek na dole, ale nie radzę zmieniać stancji bez zmiany talentów...

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ok. Mam jeszcze kilka pytań dotyczących Monka tanka. Po walce mam bardzo słabą regeneracje zdrowia. Czy da się to jakoś zmienić? Czy tankowanie bez tarczy ma jakiś sens? Mam dopiero 20 lvl więc jeszcze nie ogarniam.

Opublikowano

Monk jest dobrym tankiem. Właśnie ta regeneracja jest wkurzająca. Ja jako heal ledwo dawałem radę wyleczyć monka. Ale agra skurwiel nie wypuści :)

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...