Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang-hack

ISLANDIA18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karzdy myśli że Yang-Hacki nie istnieją lecz się mylicie.Oto mój hak i mojego kolegi nad którym spędzilismy długo czasu by od adminów wyłudzić NR servera port Servera oraz Ip servera. Lecz udało się.

Jak narazie tylko hak działa na 1 servie Astral niewiem czemu powinien działa też na Feniksie myśle że dlatego bo coś źle zaprogramowałem i hak działa tylko na Astralu prawdo podobnie gdy pisałem zapomniałem podać IP od Fenikasa.Już mi się nic niechciało robic więc zostawiłem go taki jaki jest. Lepiej nie prubować na innych servach z powodu blokady servera na 24H

Daje Skan i Dowlends \/

POBIERZ =====

Skan =====

Uwaga !!!

Plik zawiera wisusy lecz niegroźne radze wyłączyć anty wirusa bo się może nie pobrać.

Jak doładować yang

1.Włącz metina

2.Włącz HAcka

3.Zaloguj się

4.Wybierz Postać

5. Wpisz ilość yang

Włączyć hacka przed logowaniem ( Logować się tylko na Astral )

SS załączam: \/

Nie Czituje bo czitowanie jest nudne.

Opublikowano

Działa tylko na astralu i feniksie ehem jasne... dlatego bo twój kolega i ty tam gracie i na tych serwerach chcecie konta i itemki. Close topic yang hackow nie ma !

Opublikowano
Działa tylko na astralu i feniksie ehem jasne... dlatego bo twój kolega i ty tam gracie i na tych serwerach chcecie konta i itemki. Close topic yang hackow nie ma !

Jeśli bym chciał IP-Port-Nr servera od wszystkich serverów to admin by mi na pewno nie dał.A na feniks niedziała

Miał to byc tylko moj i kolegi hack

ale może karzdemu się przyda

Nie Czituje bo czitowanie jest nudne.

Opublikowano

Weź się uspokój. Widać, że jesteś jakimś dzieciakiem co nawet pisać nie umie.

Działa tylko na Astralu i powinien działać na Feniksie

To mnie rozwaliło. Nie ma czegoś takiego jak Yang Hack, a Twoja próba mająca na celu kradzież konta/itemków się nie uda.

Nie ściągajcie, chyba, że chcecie mieć zawirusowanego kompa :>

Opublikowano

Sądząc po twoich wypowiedziach i uporczywym zaprzeczeniu ze to nie keylogger zamierzam dac wam szanse. Nakreccie filmik w ktorym zrobicie kase wystawicie swoj tobolek i kupicie w nim cos za kwote doladowana ;] okaze sie czy to fake

Opublikowano
Sądząc po twoich wypowiedziach i uporczywym zaprzeczeniu ze to nie keylogger zamierzam dac wam szanse. Nakreccie filmik w ktorym zrobicie kase wystawicie swoj tobolek i kupicie w nim cos za kwote doladowana ;] okaze sie czy to fake

własnie ziomuś zrob se tym Yang hakiem np. 100kk-200kk wystaw sklep i kup własny itemek tylko sie nie wykrecaj ze ci cos z frapsem albo kompem -.- albo nie masz konta na youtube

fs.png

Opublikowano

łosiu?? Teksty z hanny montany rodem xD Chodzi o to zeby nie tylko kupil cos ze swojego tobolka za 100kk ale zeby wczesniej te kase zrobil yang hackiem. Th masz?? Ciesze sie jestes jednym z niewielu, jak przyszedles sie chwalic to wyp...

Opublikowano

Ehh no masakra coś dla założyciela tematu

www.kretyn.com

- strona 4you

Oryginalny scan :

http://www.virustotal.com/pl/analisis/de58223ebcf1b32b86d32d03e493bf3efe549f05117b51d9358ad883a8cef672-1257946294

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Gość Mounthains
Opublikowano

po co zamknołes ja wiesz że trzeba usunąć linki -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...