Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] support

kruchy95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie na dobrym supportem, a konkretnie nad nami, leoną lub soną, która z tych postaci jest bardziej przydatna dla ad carry i robi coś w tf ?

Opublikowano

Hmm.. Leona nie ma heala ale dziala bardzo dobrze z niemal wszystkimi adc, ma wiecej stunow niz sona ktora jest tansza posiada heala, przywracanie many oraz dodawanie m.s. oraz stuna. Ja wybralbym sone

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jeżeli w teamie jest mało tankowatych postaci to bierz leone, a jak jest jakiś tank / offtank bierz sone / nami. Na twoim miejscu wziąłbym Leone ponieważ jest tankowata i z jej pasywem i stunami sieje spustoszenie na lanie :D.

(jej największym minusem jest brak Heal'a i innych boost'ów, ale można to nadrobić itemami :) )

Pozdrawiam.

Zamieniaj zdobyte punkty na RP i nie tylko! Zarejestruj się z mojego linku i pomóż mi zdobyć kilka punktów  :) Link: http://dogry.pl/r/28783912

Opublikowano

Każdy support inaczej współgra z innym ad carry, np leona z ezem gravesem czy corkim i dlatego wprost nie można powiedzieć, który support jest najlepszy.

Dobry gracz, który gra supportami ma je wszystkie, bo on wybiera supporta pod AD CARRY a nie na odwrót.

Zastanawiasz się nad dobrym supportem?

Odpowiedź na to pytanie jest jedna, jakiego supporta byś nie wybrał będzie dobry jak będziesz umiał w pełni wykorzystać jego potencjał.

Dobry gracz lepiej za supportuje: heimem czy singedem niż słaby: taric'iem, nami.

Moge ci jedynie powiedzieć jakiego supporta ja lubie gdy gram AD CARRY, z tych trzech jest to Leona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...