Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Nowy Komp

Miko721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że takich tematów było już multum ale ja chciałem założyć nowy ponieważ jest troche inny.

A więc tak chciałbym zakupić nowy komputer przed lub po wakacjach wiem że to szmat czasu ale chciałbym aby ktoś z was co się zna no wybrał mi jakieś części myśle że tak od 1500-2000 zł komp będzie głównie do gier . Najlepiej ka byście dali po 2 propozycje tą za 1500 i drugą za 2000 z góry dzięki

Opublikowano

Przyjdź tydzień przed zakupem.

Do wakacji ceny i technologie tak drastycznie się zmienią, że to co teraz ci złożymy potem będzie już nie opłacalne.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Taki jak teraz za 2k kupisz to na wakacjach bedzie za 1500 jak nie mniej. Napisz tydzień przed wakacjami a nie PÓŁ ROKU przed >.<

Opublikowano

Nie rozumiesz że na wakacjach połowa podzespołów pewnie nie będzie już produkowana ? Niektórych rzeczy może nie być, niektóre będą tańsze albo jak wejdzie ram ddr4 to ddr3 dużo droższe i malo oplacalne. Napisz na wakacjach.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

@UP

Brawo -.-

Jeśli już masz składać to i5-4440 + H81 + 270x

a AMD w tym budżecie jest nieopłacalne

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...