Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Light Vest i bug

SirDamir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy tylko to z light'em ale mam takie wrażenie, że czasem np. na oilu jak jestem na jadalni to ledwo widzę zza tych siedzeń. Jak uchwycę to, to podam ss'a

sparta2336xcf.png

Bywalec
Opublikowano

Jest taki bug że jesteś " mniejszy o kolana ".

Nieraz się przydaje, ale nieraz wkurza.

No ale niestety nie da się nic z nim zrobić

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

1)jadalnia:

wyższy: 87966395.png

niższy: 35153253.png

2)murek:

wyższy: 86595571.png

niższy: 83786136.png

Chciałbym dodać co do wypowiedzi Pba, że to nie może pomóc ;s, ponieważ to tylko ciebie pomniejsza i nikt inny tego nie widzi ;). Więc jest to jak dla mnie dość wkurzający bug i mam nadzieje, że jak najszybciej go usuną (szkoda, że nie da się jakoś temu zaradzić).

sparta2336xcf.png

Opublikowano

Omg... Jak kucniesz raz i nie będziesz się ruszał będziesz wyżej, a jak się ruszysz jesteś niżej, to nie jest bug...

Opublikowano

Tak jak UP powiedzial nie mozna tego usunac takim sposobem mozesz np zglitchowac przy szkrzynkach itp. tego nie da sie usunac.

Jest jeszcze takie cos ale to juz zalezy od pingu nieraz sie z tym spotkalem np na junku jak gosc rudhuje z tr'ka to jak podskakuje i opada na ziemie to sie zapda do polowy pod ziemie ^^ ale to juz sa lagi wiec to zalezy od neta.

A tego o czym ty mowisz nie da sie usunac ;)

Opublikowano

Myślisz, że jestem jakimś amatorem w combacie?... Nie chodzi o to, że jak kucnę i się poruszam to jestem niżej. Zapomniałem dodać, że się nie ruszałem. Więc masz teraz coś do dodania ? ;) A w tej jadalni to ja stoję ;].

sparta2336xcf.png

Bywalec
Opublikowano

Tym bugiem da się zglitchować kila rzeczy na mapach SnD :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Nie raczysz nawet zobaczyć poprzednich postów czy co? Ja się nie poruszałem gdy kucnąłem! Po polsku pisze czy po hiszpańsku, że każdy kto napisze coś to od razu "przecież tak zawsze było, że po poruszeniu się na kucaka obniżasz się jeszcze bardziej!"...

sparta2336xcf.png

Bywalec
Opublikowano

Ale to nic nie da.

Każdy to może mieć

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

wy nie rozumiecie chłopaka chodzi mu o to że gdy gra i inne postacie biegają [gracze] zapadają mu się pod ziemie [zapada się na ułamek sek i tak w koło ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...